5 motive care te ajuta sa te decizi intre o femeie de serviciu sau o companie de curatenie

Traim intr-o lume in continua miscare, in care timpul pare ca se contracta. Plecam de dimineata pe drumuri, la job, sau sa rezolvam diverse treburi, ne intoarcem seara si abia mai gasim ragaz sa facem lucrurile care ne plac. De aceea, atunci cand ai putin timp liber la dispozitie, parca nu iti vine deloc sa il irosesti facand curat si aranjand toata casa. Atunci, ce ramane de facut altceva decat sa te gandesti cine ar putea face acest lucru in locul tau? Din fericire, exista o multime de solutii la indemana care te pot scapa de bataia de cap pe care o implica curatenia. Poti alege intre a angaja o femeie de serviciu sau sa apelezi la serviciile unei companii de curatenie. Insa cum poti stii sigur ca ai facut alegerea cea mai buna?
alone-cabinets-chores-1321730.jpg
Parcurgand randurile de mai jos, vei afla cateva motive pentru care o companie de servicii de curatenie este raspunsul la toate intrebarile tale iar dupa aceasta lectura, cu siguranta iti va fi usor sa alegi cea mai buna optiune pentru tine si casa ta.
1. Nevoile tale
Firmele de curatenie raspund foarte prompt dorintelor tale. Fie ca ai nevoie de servicii constante de curatenie la domiciliu sau ai nevoie doar periodic de o sesiune de curatenie generala, aceste firme sunt pregatite pentru orice si iti vor oferi atat sfaturile de care ai nevoie, cat si personalul pregatit. In general, atunci cand angajezi o femeie de serviciu, tu practic cumperi timpul acelei persoane, fara sa ai siguranta ca aceasta il va valorifica in functie de cerintele si nevoile tale. Pe de alta parte, de la o firma de curatenie precum Curatenie Profi vei cumpara un serviciu specific si vei stii exact ce rezultate sa astepti.
2. Securitatea
Probabil ca nici tu nu te simti confortabil la gandul ca un strain intra in casa ta si are acces la toate lucrurile tale personale. De aceea, companiile de curatenie fac, de cele mai multe ori, o cercetare a angajatilor sai si a trecutului lor. Majoritatea angajatilor din echipele firmelor de curatenie sunt licentiati, dispun de asigurari  si inclusiv pot sa fie trasi la raspundere pentru eventuale accidente care se pot petrece in timpul curateniei. Lucruri pe care, din pacate, nu le regasim atunci cand angajam o femeie de serviciu.
3. Timpul necesar
Firmele de curatenie mizeaza in primul rand pe eficienta si rezultate rapide si satisfacatoare. Asa ca indiferent daca ai nevoie de curatenie in timp record, compania poate trimite o echipa mai numeroasa care sa reuseasca sa termine toate taskurile in timpul alocat. O femeie de serviciu, oricat de harnica si devotata ar fi, probabil tot nu ar reusi sa finalizeze curatenia unei case intregi intr-o ora.
4. Echipament si solutii
Firmele de curatenie au propria lor aprovizionare cu produse de curatenie si intotdeauna vei stii ca se folosesc doar echipamente profesionale si produse de cea mai buna calitate. Unei femei de serviciu va trebui sa ii pui tu la dispozitie atat echipament, cat si produse de curatenie, lucru care atrage dupa sine costuri suplimentare. In cazul unor lucrari mai complexe precum curatenia dupa constructor o femeie de servici nu se va descurca singura.
5. Garantia calitatii
Majoritatea firmelor de curatenie promit servicii premium, de calitate, si iti pot oferi chiar garantie pentru serviciile lor. Adica, daca nu esti multumit cu rezultatul final,  poti linistit sa apelezi la firma in cauza, iar acestia vor reveni, fara alte costuri, sa reia lucrurile pe care le-au omis, pana vei fi complet multumit.

In final, o casa care sclipeste de curatenie aduce cu sine liniste si confort, iar pentru a obtine acest lucru, nu trebuie sa faci rabat de la calitate. Daca te preocupa problema costurilor, vei fi surprins sa afli ca pretul serviciilor unei firme de curatenie nu este unul inaccesibil, ba din contra, dat fiind rezultatul final, vei descoperi chiar ca ai facut o economie, atat de bani, dar si de timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!