Ce pantofi de piele alege o femeie la vârsta 50 plus?

Creatorii de încălțăminte ne propun o gamă extrem de variată de pantofi pentru femeile de vârsta a doua, așa încât nu mai putem vorbi absolut deloc de faptul că femeile 50 plus nu pot purta decât modele care au un aer bătrânesc. O doamnă poate fi frumoasă la orice vârstă, iar accesoriile, inclusiv pantofii, au un rol important în acest sens


Dacă ai împlinit 50 de ani principalul criteriu în alegerea încălțămintei reprezintă îl confortul, de-abia după aceea vine eleganța. Și ce tip de încălțăminte ar fi mai comodă de purtat decât niște pantofi din piele de foarte buna calitate?

încălțăminte damă calitate premiumChiar dacă ai intrat deja în cea de a doua jumătate a vieții, nu uita că poți să fii atrăgătoare în continuare. Nu te limita la pantofii ortopedici în condițiile în care există atâtea modele care te așteaptă să le comanzi și să îi porți cu plăcere. E păcat!


Categoria femei 50 plus poartă încălțăminte de la PantofiPlus.ro! Dacă vei alege cu atenție pantofii, o să găsești acolo unii care nu doar că îți vor menține picioarele sănătoase, dar o să îți dea și o notă de rafinament deosebit atât de plăcută, aidoma cu al doamnelor de odinioară, din înalta societate.


Principiul de pornire este acela că o femeie plus 50 ani ar trebui să aibă în dulap mai multe perechi de pantofi pentru diferite ocazii: unele casual pentru plimbări și shopping, altele de lux pentru ocaziile la care este invitată.


Da, niște pantofi din piele eleganți și niște sandale cu toc mic, chiar și niște pantofi cu baretă, îți vor aduce un aer chic, parizian.


Pur și simplu alege modelele care îți plac de pe PantofiPlus.ro, în armonie cu stilul pe care îl adopți, fără a ține seama neapărat de recomandările stiliștilor. Ai depășit deja vârsta în care o femeie este sclavă modei, nu-i așa?


Și când vorbim de stil mă refer nu doar la hainele pe care le porți, ci și la modul de viață pe care îl ai. Alegerea încălțămintei optime pentru tine depinde de ocazie (pantofii și sandalele de piele de lux) sau de cât de mult te deplasezi pe jos, cât de mult mergi cu mașina sau cu metroul și mijloace de transport în comun de suprafață (pantofii și sandalele casual).


Eleganța, rafinamentul, trebuie să fie principii de căpătâi în materie de încălțăminte, așa încât o pereche de pantofi negri sau bej model clasic cu toc mic sunt alegeri perfecte pentru o femeie 50 plus.


Sandalele de piele naturală cu un toc de până în 5 cm sunt perfecte pentru vară. Ele se vor potrivi de minune atât unei rochii mai elegante, cât și unei perechi de pantaloni subțiri, de in.


Dacă ai depășit deja vârsta de 50 de ani, încălțămintea trebuie ca să aibă o bună fixare pe picior. La această vârstă ligamentele devin mai slabe, picioarele sunt mai sensibile. Evită să porți pantofi ori sandale cu tocul prea înalt, care îți sunt largi sau care te strâng.


Specialiștii ortopezi consideră că niște pantofi buni pentru o doamnă 50 plus ar trebui să aibă tocul de maxim 6 cm, dar nici să nu fie mai mic de 2,5 cm.


Simplitatea, bunul gust, secretele unei perechi de încălțăminte perfecteAlege de preferat niște modele de încălțări fără accesorii strălucitoare. Lasă-le mai degrabă pentru persoane mai tinere. Excepție o fac petrecerile sau spectacolele de teatru, concertele de la Ateneu, unde poți ca să te încălțați cu niște pantofi cu format clasic, dar care prezintă și un element decorativ masive ce se armonizează cu outfit-ul pe care îl porți.


Pantofii din piele lăcuită sunt simpli și eleganți în egală măsură și va merge perfect cu o rochie de seară (dacă aceasta nu strălucește prea mult și nu este plină de accesorii!!!)


Uită și de pantofii cu platforme masive. Vor arăta dizgrațios purtați de o doamnă 50 plus la care rafinamentul trebuie să fie de bază. În afară de asta, asemenea pantofi predispun la accidente și nu ai vrea să te pomenești cu o entorsă, nu-i așa?


Materialul cel mai bun pentru femeile 50 plus este pielea naturală moale care permite piciorului sa respire și nici nu predispune la frecare, nici la apariția bășicilor și bătăturilor.


Ferește-te și de pantofii cu tocuri înalte transparente, deoarece vor arăta vulgar purtați de o femeie care a depășit jumătatea vieții.


Nu încerca să mai asortezi pantofii cu poșeta sau cureaua, pentru că vei arăta ca mama sau bunica ta! Poți purtați pantofi de piele de bună calitate chiar în culori vii, dacă ținuta vestimentară este neutră. Vor fi un accent foarte plăcut, tineresc. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!