Zilele Biz 2019 la o săptămână distanță! Nu le rata!

evenimente business BucureștiZilele Biz 2019 încep ca în fiecare an în noiembrie, mai precis în perioada 11-15.11.2019.


Vor fi 5 zile foarte pline, mergând pe aceeași structură pe care o știm de multă vreme, noi, fanii evenimentului: Antreprenoriat în prima zi, după care se va continua cu Inovația, Management, Media și Marketing, iar la final, tema va fi, evident, CSR-ul.


Este Primul Festival de Business printre Cărți (special am vrut să scriu asta cu majuscule), iar acest fapt aduce o rază de speranță care să lumineze pesimismul (în cea mai mare parte real) al acelora care spun că lumea citește din ce în ce mai puțin, axată fiind mai mult pe a urmări mai degrabă conținut video sau audio, decât să facă efortul de a citi o carte în stil tradițional.

Seara, după ce se încheie conferințele, magazinul va fi deschis pentru publicul larg și își va prelungi programul până la ora 24.00. Iată conceptului Zilele Biz & Serile Diverta 2019. Nu-i grozavă ideea?


Nu am nimic cu audiobook-urile, nici cu materialele de pe YouTube care vor să rezume cât mai pe scurt, dar inteligibil, anumite cărți valoroase, însă nimic nu se compară cu senzația pe care o ai în clipele când răsfoiești în liniște tu însuți o carte care te interesează, îți faci notițe, gândești pe indelete la ceea ce ai citit și nu primești de-a gata ideile altora referitoare la ea.


Revenind la Zilele Biz 2019 din săptămâna 11-15 noiembrie, trebuie spus că evenimentul se va desfășura la Diverta Lipscani, un loc extrem de ofertant pentru a-i întâlni pe mulți dintre profesioniștii care scriu legendele unor afaceri de succes.


Este la mare modă să se vorbească acum despre rețetele prin care poți să îți îndeplinești obiectivele fixate, dar întotdeauna înveți mai multe din experiența acelora care, înaintea ta au mers pe drumul întortocheat al îndeplinirii unui țel dorit cu ardoare, decât de la cei ce predau cursuri de autodezvoltare.


Vor fi povești despre victorii și despre eșecuri, vor fi niște povești de viață inspiraționale care te vor face ca să exclami de multe ori AHA,  iar faptul că vei face acest lucru înconjurat de căldura specială a cărților va fi un plus pe care puține evenimente de business și îl pot oferi acum în România.


 Cine sunt speakerii evenimentului Zilele Biz 2019?Ovidiu Ghiman, Alexandra Sinn, Irina Munteanu, Constantin Bratu, Marius Coman, Simona Panait, Florin Ilie, Tiberiu Moisa, Oana Buluxa, Monica Jitariuc,  Bogdan Enoiu, Amalia Năstase, Lluis Rotger, Cornel Amariei, Vanya Panayotova, Monica Tamaș, Tudor Ionescu, Dragoș Bucurenci, Andrei Sarițan, Laurențiu Olteanu, Amalia Buliga. Sonia Pintea, Mădălina Uceanu, Diana Tănase, Octavian Radu, Tudor Juravlea, Alexandru Lăpușan, Corneliu Bodea, Mihai Toader Pasti, Alex Bratu, Antonio Eram, Cosmin Alexandru, Laurențiu Bănescu, Fady Chreih , Dragoș Hâncu, Alina Liciu, Anamaria Băjan, Elvira Munteanu,  Lauren Guy, Gorkem Tursucu, Cristian Popescu, Iulia Botar, Dan Isai, Doina Cepalis, Sergiu Biriș, Sonia Năstase, Cătălina Roman, Radu Atanasiu, Camelia Șucu, Răzvan că pănescu, Călin fusu, Alin Dincă, Daniel Mischie, Mircea Tudor,Visilije Corluka, Flavia Bobei, Tudor Giurgiu, Liviu David, Mihai Gongu și, desigur, maestra absolută de ceremonii a fiecărui eveniment anual Zilele Biz - Marta Ușurelu.


Pare interesant pentru tine?


Haide atunci și tu la cea mai prestigioasă întâlnire cu managerii, antreprenorii, specialiștii în marketing și comunicare, consultanții, investitorii, influencerii, reprezentanții oficialităților și ONG-urilor.

Pentru participarea la Zilele Biz 2019 București înscrie-te dând clic aici:  https://zilelebiz.ro/inscriere/ !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!