Accesorii prelată și apărători noroi pentru camioane? Le poți comanda acum online!

Dacă ai o firmă de transport ce deține și camioane cunoști prea bine că în momentul în care se produc accidente ele sunt de obicei cauzate de niște erori umane care, respectând întocmai regulile de protecție a muncii ar fi putut fi evitate.


Din nefericire teoria e una și practica cu totul altceva, așa încât, din pricina lipsei de seriozitate de care dau dovadă unii conducători auto profesioniști când se află la volanul unui astfel de mastodont pe roți, incidentele soldate cu defecțiuni costisitoare la camioanele în cauză sau ,mai grav, chiar și cu răniri ori pierderi de vieți omenești nu sunt o raritate. Asta deși suntem în România, nu în Turcia sau în Bulgaria.


Efectuarea depășirii limitei de viteză, virajele riscante, încărcarea camioanelor respective în exces, iată câteva lucruri negative de care șoferii firmelor de transport se scutură cu greu.


Întreținerea așa cum scrie la carte a unui camion este primul pas pentru conducerea în siguranță și evitarea incidentelor neplăcute, aducătoare de probleme pentru agentul economic în cauză, dar și pentru angajatul conducător auto.


Reparațiile făcute la timp, înlocuirea pieselor de camion defecte, sunt esențiale pentru ca să se evite accidentele în timpul mersului.


Dacă ne-am lămurit deja că nu se poate desfășura o activitate în siguranță fără întreținerea parcului de camioane așa cum trebuie, rămâne acum să vedem cum se pot face totuși economii esențiale la achiziția pieselor de schimb, fără însă a face rabat și la calitate.


Comerțul online este din ce în ce mai popular peste tot în lume, iar de când cu pandemia de coronavirus el a devenit voit sau nu principala formă de comerț. 


De ce nu ar fi așa chiar și în cazul achiziției de piese pentru camioanele firmelor de transport ce au astfel de autovehicule mari în dotare?


S-au făcut recent sondaje internaționale și s-a ajuns la concluzia că până la finele lui 2019 mai puțin de 20 - 25% dintre cumpărături se făceau online. 


Nici în materie de piese auto lucrurile nu stăteau diferit, conducătorii auto profesioniști și amatori preferând mai degrabă să vadă anterior ceea ce cumpără, decât să comande piesele și accesoriile de care aveau nevoie pentru reparațiile vehiculelor deținute de pe site-urile de profil.


Uite totuși că pandemia de Sars-Cov-2 a schimbat radical lucrurile, a produs o adevărată democratizare a online-ului, dovadă că din ce în ce mai mulți oameni sunt deschiși acum la un nou mod de a face achiziții personale, dar și pentru firmele pe care le administrează.


Dacă ne referim direct la șoferii de camioane, trebuie să recunoaștem din start că este o soluție excelentă și din punctul lor de vedere, aceea ca angajatorii lor să ia decizia de a comanda online piese. Nu e puțin lucru să ai produse de calitate la fel de bună sau chiar mai bună, pentru vehiculul tău de tonaj mare.


Avantaje sunt însă mult mai multe. În afară de calitate, diversitatea pieselor și accesoriilor pentru camioane nu este deloc de neglijat, așa cum mai trebuie remarcată și disponibilitatea pentru cumpărare mult mai mare decât este într-un magazin fizic de specialitate.


Spre exemplu, pe site-ul camioane-autoexpress.ro găsești accesorii prelată pentru diverse mărci de camioane, produse ce lipsesc din multe alte magazine fizice sau online.


Sau poate ai nevoie de niște apărătoare noroi cu suporți reglabili semiremorcă precum acestea (click pe foto pentru detalii!):Prețurile sunt bune și foarte bune, reduceri cu duiumul, plus o selecție extrem de ușoară a componentelor de camion necesare datorită aplicațiilor online de pe paginile magazinelor de profil.


Actualmente, comerțul electronic are o serie de certificări care arată clienților dacă un site este sigur sau nu. 


Asta ca să nu mai vorbim de faptul că oamenii ce au cumpărat dintr-un anumit magazin online scriu apoi părerile lor despre produsele primite, despre livrare și modul în care au interacționat cu angajații shop-ului online.


Deși izolarea socială este recomandată în țara noastră, este important să mențineți vehiculul la zi. Cumpărarea accesoriilor prin internet vă permite să vă pregătiți camionul pentru următoarele călătorii, fără a risca o posibilă contaminare.


Comerțul online aduce mult mai mult confort și confort clientului. Cataloage virtuale precum cele din magazinul camioane-autoexpress.ro, cu mii de produse disponibile, care pot fi accesate cu ușurință la atingerea unui telefon mobil sau a unui computer sunt un argument în acest sens.


Datele de contact ale acestui e-shop auto sunt următoarele:


S.C. Sing Sing S.R.L, Bulevardul Ferdinand I, Nr. 60, 510114, Alba Iulia

tel: +40 746 204 794

www.camiaone-autoexpress.ro

e-mail: office@camioane-autoexpress.ro.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!