Am un nou hobby: M-am apucat de gradinarit!

De curand, in timpul liber, am inceput sa ma ocup de gradina din fata casei mamei mele, deoarece de la o vreme incoace aceasta activitate ma face sa ma simt mult mai bine.

Asta pentru ca am ajuns sa fiu super stresata si gradinaritul ma face sa ma calmez si chiar sa ma relaxez neasteptat de mult. Mi se pare super relaxant sa ma ocup de plantarea florilor si semintelor de legume in gradina, sa "pierd" cateva ore bune si sa "evadez"din cotidian, daca pot spune asa.

Pana acum acest lucru mi s-a parut foarte, foarte plictisitor, si-i consideram pe cei care fac acest lucru ca fiind niste tristi, niste ratati in viata, insa, acum am vazut si eu despre ce este vorba, iar opinia despre ei mi s-a schimbat radical.

Ieri am dat cu niste insecticid prin gradina si cu niste ingrasaminte pentru ca semintele sa prinda "culoare" - ma intelegeti voi. :D

Imi pare rau ca o sa vina perioada iernii, deoarece de-acum, o perioada de timp relativ lunga nu o sa mai pot sta in gradina si sa imi ocup orele in weekend, insa, nu este nicio problema. Abia astept sa vina primavara. :D

Iti recomand sa apelezi la Covera, daca ai nevoie de seminte de sezon pentru a-ti cultiva singur legumele preferate, dar si de seminte de gazon, pentru a avea rapid o superba pajiste in miniatura  chiar la tine acasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!