TERMENE ȘI CONDIȚII

Giulieta Info Click, având adresa www.giulieta.info, este un blog personal generalist unde textele sunt scrise în proporție de peste 95% de către Giulieta Marin, iar 5% de către alți redactori (sunt articolele din categoria Guest Posts).


Blogul de față abordează diverse subiecte care mă interesează la un anumit moment dat. Un pic haotic, dar urăsc ordinea militărească!!!

Giulieta.info poate fi accesat gratuit de orice user. Oricine dorește, poate să lase un comentariu, dar el va fi în prealabil moderat de către subsemnata, deoarece bunul-simț trebuie să primeze.

În acest sens, îmi rezerv dreptul de a șterge orice comentariu care nu respectă astfel de reguli minimale. Voi face asta în mod absolutist. Anii de când sunt lumea blogging-ului m-au învățat că nu trebuie să fac concesii nimănui care nu se poartă cu respectuos în online.

Toate articolele, în afara celor din categoria Guest Posts sunt redactate de mine, de aceea aș aprecia dacă nu le-ai copia total sau parțial.


Politica de confidențialitate privind protecția datelor personale ale vizitatorilor Informații generale pentru vizitatorii blogului giulieta.info


Confidențialitatea datelor voastre cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările mele principale, în calitate de posesoare și administrator al blogului de față. A fost dintotdeauna, chiar de pe vremea când UE nu ne obliga la așa ceva. Este o dovadă de respect față de useri.


În mod obiectiv, trebuie să știi că accesând giulieta.info sunt prelucrate următoarele date cu caracter personal ale fiecărui user care intră aici:

- IP-ul și browserul utilizat.

Dacă vei dori să lași un comentariu, mai sunt colectate automat:


- numele de utilizator;

- adresa de email;
- adresa web a site-ului persoanei care comentează;
- alte date cu caracter personal, lăsate voluntar în cuprinsul respectivului comentariu.

Trebuie spus că există și varianta de a comenta ca Anonim (deși nu e recomandabilă!).

Precizez că eu nu prelucrez sub nicio formă datele personale ale celor ce ajung pe blog, ci doar studiez statisticile privind traficul înregistrat online pe diverse pagini pe anumite intervale de timp.

Se colectează automat IP-ul și browser-ul utilizat de către orice vizitator, instant la accesarea oricărei pagini de pe blog de către sistemul de operare al serverului, fără implicarea mea în această acțiune.

În acest sens, trebuie spus și că Google Analytics colectează IP-ul și browser-ul, dar le prezintă ca date statistice, de aceea ele nu se pot asocia unui utilizator anume individualizat, deci nu trebuie ca să te îngrijorezi, pentru cu eu pot face acest lucru (și  nici nu îmi doresc).

Dacă decizi ca să utilizezi formularul de contact, prelucrez datele cu caracter personal astfel:

- numele de utilizator (real sau pseudonim): este colectat, dar îl folosesc ca metodă de adresare ca să îți răspund pe email;

- adresa de email: este colectată și o utilizez pentru a comunica cu persoana în cauză; dacă nu furnizezi o adresă validă, degeaba vei trimite formularul de contact, pentru că nu o să îți pot răspunde.


Pur și simplu îți dai consimțământul pentru colectarea datelor în momentul când completezi acele date și apeși butonul de trimitere al mesajului respectiv.

Un comentariu publicat pe blog poate fi văzut de oricine, așa încât răspunderea privind conținutul acestuia și eventualele date personale comunicate acolo îți aparține în totalitate, nu pot să cenzurez aceste date ei (decât dacă șterg cu totul textul și nu ți-ai dori asta.

Durata pentru care se prelucrează datele se face atâta timp cât este necesar.

Dacă vrei să te înscrii la newsletter, adresa de email va fi stocată până ce decizi ca să renunți la a mai primi notificări din partea giulieta.info (adică până te vei dezabona).

Ca principiu, eu voi ține datele tale cu caracter personal atât timp cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

Categoric nu voi dezvălui datele tale personale (oricât de minimale ar fi acestea) niciunui terț și nici nu te voi înscrie fără voia voastră pe liste de abonați, la newsletter-uri sau alte comunicări online.

Doar dacă este vorba de vreun concurs, iar atunci numai dacă vei accepta tu însuți regulamentul acestuia.

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a -ți exercita drepturile în lumina prevederilor GDPR, lăsă-mi mesaj la email: giulieta.info@gmail.com.
(Evident, va trebui să îți dai o adresă validă dacă vrei să-ți parvină răspunsul!)

Mulțumesc frumos!


Răspunderea pentru articolele postate aparține in exclusivitate acelora ce le-au trimis.

Nu expediați texte copiate (parțial sau total)!

În cazul în care cei interesați descoperă că sunt prejudiciați în orice mod prin plagiere, îi rog sa ia rapid legătura cu mine spre a le șterge și pentru a-i îndruma spre aceia ce mi le-au trimis spre publicare.

Precizez că încerc ca să verific cât mai bine înainte articolele trimise de alții, dar este posibil ca să mai îmi scape câte ceva, deși folosesc programe anti-plagiere.


Articole din categoria guest posts (exemple)


http://www.giulieta.info/2016/08/metode-mai-deosebite-de-fumat.html
http://www.giulieta.info/2016/08/cumpara-lenjerii-de-calitate-de-pe.html
http://www.giulieta.info/2016/08/cum-procedez-cand-scap-apa-pe-laptop.html
http://www.giulieta.info/2017/03/trucuri-care-te-vor-ajuta-sa-treci-cu.html
http://www.giulieta.info/2017/03/de-unde-pot-cumpara-cele-mai-bune.html
http://www.giulieta.info/2017/03/3d-achsmessgerat.html
http://www.giulieta.info/2017/03/reguli-de-bun-simt-pentru-momentele-in.html
 http://www.giulieta.info/2017/05/munca-la-birou-nu-trebuie-sa-iti.html
http://www.giulieta.info/2017/06/ceasuri-de-toate-culorile.html
http://www.giulieta.info/2017/06/cand-trebuie-sa-scot-ceasul-de-la-mana.html