Zeopur de la Plantina Cluj - un detoxifiant ce ar trebui luat sub supraveghere medicala




zeolit, zeopur, ceai verde, zeopur.ro
www.zeopur.ro

Plantina Cluj este marca despre care, datorita campaniei desfasurate in mediul online pentru promovarea produsului "12 plante", s-a vorbit extrem de mult in ultimele trei luni, site-ul ce a gazduit aceasta campanie, avand si el un rol important in intretinerea atentiei asupra acestui supliment naturist extrem de interesant.

Iata ca dupa succesul inregistrat cu acest prim demers, firma clujeana recidiveaza si ne propune o noua campanie, avand de aceasta data ca vedeta un produs destinat detoxifierii organismului uman, ca prima etapa in nazuinta tot mai multor persoane de a slabi sanatos, eliminand la minim riscurile.

Zeopur, noul supliment alimentar 100% natural, contine doua suprinzatoare ingrediente, pe care in primul moment nu le-ai putea vedea impreuna: unul mineral (zeolitul) si unul vegetal (ceaiul verde). Compozitia aceasta revolutionara, ne asigura cei de la firma clujeana, ii confera o eficienta extrem de mare in curatirea organismului.

Nefiind medic, nu imi pot permite sa va recomand sa faceti o cura cu Zeopur asa, "dupa ureche", pentru ca fiecare individ este unic, iar starea de sanatate este si ea diferita de la un om la altul, ca si toleranta la anumite suplimente alimentare.

Tot ce va pot spune eu este sa intrati pe site-ul de prezentare al produsului si sa studiati in detaliu ce spun producatorii acestuia si cei ce il comercializeaza.

Informati-va mai apoi si din alte surse, faceti-va o lista de intrebari si mergeti obligatoriu la un medic (de preferinta nutritionist) care va poate da cele mai pune sfaturi: daca puteti lua produsul, pentru cat timp s.am.d.

Daca ma intrebati pe mine, Zeopur pare bun asa, la prima vedere, as putea spune chiar prea bun... iar eu am cam invatat sa ma feresc de acele lucruri ce par perfecte sau aproape perfecte.

Pana si site-ul www.zeopur.ro pare mult prea profesionist realizat, comparativ cu acela mai modest, al produsului "12 plante".

Prudenta maxima asadar, dar nu respingeti din start ideea ca Zeopur poate fi o solutie buna pentru detoxifierea organismului dvs.

Mergeti la medic si, daca acesta vi l-a recomandat, l-ati luat conform indicatiilor sale si ati avut rezultate pozitive, dati de stire inclusiv in online (de preferabil cu probe), ca sa afle si altii despre acest lucru.

Multa sanatate va doresc si o primavara insorita, in care sa faceti cat mai multa miscare in aer liber.

Pana una-alta este cea mai buna solutie pentru o slabire fara riscuri pentru sanatate!:)