Carpisa Romania - noua prisaca fermecata din Baneasa Shopping City!

Astazi, 22 iunie 2013, Carpisa, leaderul european in domeniul gentilor si accesoriilor (din categoria retailerilor), a inaugurat in apropiere de Bucuresti, la Baneasa Shopping City, cel de-al treilea magazin din Romania.

Moda italiana prinde foarte bine pe plaiurile noastre, asa ca deschiderea unui nou spatiu comercial, cum este acela din faimosul deja complex comercial din Baneasa, un magazin cochet, plin de vitalitate, lucru bine subliniat de explozia tonurilor coloristice ale gentilor, dar si de bucuria de a trai degajata aproape palpabil de absolut toate produsele  Carpisa, nu poate decat sa ne bucure.
Deoarece prin felul  nostru de a fi suntem atat de apropiati de fratii nostri peninsulari, inclusiv de aceia de prin zona Napoli, initiativa celor doi curajosi intreprinzatori, un roman si un polonez, ce au adus brandul Carpisa in regim de franciza si pe la noi, aceasta marca de top, ce din toamna trecuta comercializeaza la preturi extrem de bune, accesibile unor mari segmente de clienti, produse superioare calitativ, laudate pe intreg mapamondul, pana si de catre pretentiosii arabi, este mai mult decat laudabila.


Si pentru ca tocmai ce s-a deschis in urma cu putine ore la Baneasa un nou magazin Carpisa, va propun sa asemuim acest butic elegant cu o prisaca plina cu delicii dulci vizual-tactile.

De ce tocmai o Prisaca? 

Mai intai, pentru ca zona unde se afla locatia era recunoscuta si ca un loc unde apicultura se gasea in urma cu ceva vreme la loc de cinste.

Mai apoi, pentru ca multora dintre cititorii acestui blog le place jocul de scrabble si, orice scrabblist ce se respecta, cum da nas in nas cu un cuvant de 7 litere, se repede instinctiv sa faca anagrame...

Ia ghiciti ce se ascunde in miezul acestui scrabble CARPISA (explicatie pentru cei nefamiliarizati cu jocul: un cuvant de 7 litere este denumit "scrabble)... Evident cuvantul PRISACA!

Deci un brand italian valoros, cu o denumire poate special aleasa asa, ca sa fie si un scrabble rotund, pretios...

Tot astfel si numele tarii noastre, ROMANIA, tot 7 litere are... Va las pe voi sa amestecati literele si sa ii gasiti celelalte sensuri (mie cel mai mult imi place "ARMONIA")...



Revenind la subiect, respectiv inaugurarea noului magazin Carpisa, dupa ce ne-am dumirit ca poate fi asociat usor cu o Prisaca Fermecata (desi are ca mascota o broscuta testoasa, nu o albinuta), haideti sa vedem si ce minunatii tainuieste, secrete mici care pot sa ne infrumuseteze viata la vreme de criza economica, brandul italian oferindu-ne si noua, romanilor, produsele din segmentul genti si accesorii la niste preturi foarte bune, fara a face insa vreun rabat la calitate...



Imaginati-va piesele din noua colectie de genti si accesorii de primavara-vara 2013 de la Carpisa ca pe niste faguri multicolori, amuzanti, creati de catre designerii italieni special pentru a ne inveseli si a ne face sa vedem viata in culori diverse, pornind de la bleu pal pana la coral, de la bejuri calde pana la nuante puternice, electrizante, de fucsia si albastru sau verde intens.

Linii, panglici colorate zglobiu, buline mici si mari, franjuri, flori detasabile microgeometrii fine, texturi diverse, uneori neasteptate, fac din fiecare produs Carpisa o micuta opera de arta contemporana sau clasica, tocmai buna pentru a sublinia personalitatea celui ce il poarta si a-l scoate din anonimatul cenusiu.



Daca locuiti intr-o zona a Romaniei in care brandul Carpisa nu a ajuns inca, nu disperati. Mai exista varianta functionala a unui magazin online, de unde puteti achizitiona produsele dorite la aceleasi preturi excelente.




Intrati pe Shoes.ro si veti deschide un sipet fermecat de genti, valize, curele, esarfe, posetute, saci de calatorie, casete mestesugite pentru pastrat bijuteriile si cate si mai cate.

Eu am ales pentru voi doar cateva dintre articolele ce mi-au placut cel mai mult pe site spre a vi le propune spre admirare si  posibila cumparare...

Intrati si pe frumoasa pagina de pe Facebook, unde veti intalni o comunitate vesela de peste 30.000 de fani ai brandului "made in Italy": Carpisa Romaniei. Acolo puteti schimba opinii, dar si cere sfaturi despre întretinerea produselor Carpisa!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!