Quicky.ro - mai mult decat o colectie de flayere pentru gurmanzii internauti!

Vremurile s-au schimbat, iar noi suntem tot mai ocupati, asa ca in bucatarie intram tot mai rar pentru a pregati ceva, eventual pentru a ne imagina ca suntem "Top Chef"  pentru o zi.


La birou am inceput sa ne cam saturam de vesnica pizza, comandata de la localul din colt, am mai dori si altceva, dar unde am putea sa gasim informatii despre diversele restaurante, meniul zilei, despre preturi si timpul de livrare?

„Pe internet!”, o sa strigati la unison.

Mda, aveti dreptate, dar degeaba este internetul un soi de carte magica unde poti gasi orice, daca nu prea ai habar ce sa cauti, desi asa, in mare, ai cam avea o idee despre asta...

Stii desigur ce vrei: niste preparate bune, diversificate, pe care sa le comanzi usor, sa fie ieftine, rapid aduse si sa iti potoleasca foamea sau sa iti uimeasca invitatii, daca te afli acasa si te-ai trezit netam-nesam cu niste musafiri la usa...



Iata ca pentru bucuresteni mai ales exista de ceva vreme pe net, mai precis din 2006, o platforma care vine in intampinarea acestor dorinte...

Quicky.ro este numele acestui agregator de localuri, oferte, promotii si discounturi atractive la diverse feluri de mancare.

Site-ul este extrem de facil utilizabil, asa incat, intr-un timp extrem de scurt, vei putea sa iti faci o idee despre locul de unde iti poti comanda cel mai gustos meniu ori doar cateva ceva preparate aburinde, perfecte pentru a-ti potoli foamea in pauza de la slujba.

Sau, si mai bine, la antrenament, in timp ce esti concentrat asupra celei mai tensionate partide de scrabble pe care o joci impotriva colegului de echipa, in timp ce amicii chibiteaza exasperant de pe margine!


Vorba aceea, daca tu nu poti sa te delectezi cu vreun preparat supercalifragilistic, in timp ce iti muncesti creierul pentru a anagrama cele 7 litere, proaspat scoase din saculet, macar sa ii faci pe spectatorii de ocazie (si care-ti mai sunt si prieteni) sa taca si sa nu te mai bruieze spunand bancuri dupa bancuri ce se cred inteligente!

Fii tu mai istet si comanda ceva bun, de la cel mai apropiat restaurant, cu vreo jumatate de ora inainte de inceperea marii partide de anagramare... si gata! O sa ai liniste la masa de joc!

Quicky.ro este si locul unde poti sa gasesti cele mai buna variante pentru alcatuirea unui pranz „ca la mama acasa”, fara ca dvs., doamnelor, sa intrati in bucatarie decat pentru a aranja preparatele aduse rapid de catre curier pe farfurii.

Quicky.ro este, fara indoiala, salvarea burlacilor (dar si a burlacitelor, fara discriminare!) care ajung doar seara acasa si nu au niciun chef sa bucatareasca dupa ce toata ziua au fost stresati de sefi. Mai ales daca sunt corporatisti!




Intr-un cuvant, va propun tuturor, indiferent de locul unde lucrati, de hobby-urile pe care le aveti, daca sunteti burlaci sau familisti convinsi, sa va faceti cont pe Quicky.ro, pentru ca nimic nu se compara cu o mancare gustoasa, aburinda, ajunsa pe masa dupa un timp cat mai scurt de asteptare.

Platforma Quicky va fi enciclopedia voastra electronica "la purtator", un soi de carte de bucate moderna, care are avantajul ca orice fel de mancare pe care il poftesti o sa soseasca cu viteza fulgerului la tine, gata preparat de niste bucatari iscusiti!

De aceea, aruncati-va de-acum desueta colectie de flayere de la restaurantele din cartier, pentru ca le aveti pe toate, pe laptop, tableta sau smartphone, daca accesati agregatorul Quicky.ro cu un singur click!


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!