Dragonheels Lair - o platforma europeana de jocuri online interesanta. Incercati-o!

PRIETENII GETICA FROM ROMANIA

Daca este marti sau alta zi, jucam sah si pe Dragonheelslair.com!


Dragonheels Lair este o arena de jocuri online (inclusiv sah) de care am aflat ieri, de la un coleg capitan de echipa de pe gameknot.com,  dansuno, din Belgia.


Dansuno conduce echipa THE CRUSHING POWER de pe GK, asa incat, se va bucura daca o sa ii trimiteti invitatii, daca jucati sah pe site-ul american amintit mai sus.



Daca nu, intrati pe platforma sa de jocuri si faceti acest lucru!

Dragonheels Lair este un proiect interesant al acestui webmaster belgian si, dupa ce am vizitat site-ul de jocuri (sah, dar si table, plus multe alte jocuri), m-a incantat ce am gasit acolo.

Dupa cum o sa vedeti voi insiva, daca va faceti cont pe Dradonheelslair (fie si gratuit), platforma este extrem de aerisita,  puteti sa accesati jocurile atat de pe laptop, cat si de pe tableta si smartphone, iar abonamentul platit este modic, incapand de la 3 euro pe luna.

Pentru un an de zile, platiti doar 18 euro, ceea ce, trebuie sa recunoasteti, nu este deloc mult.




Sunt si turnee de sah online, puteti trimite invitatii amicilor vostri pentru a incepe o partida de sah, aveti chiar si camera de chat.

Eu zic sa dati un click pe www.dragonheelslair.com si sa vedeti despre ce este vorba, pentru ca surprize sunt multe.


Mie mi-a placut mult cum arata platforma  si o sa joc cu certitudine acolo, mai ales ca este vorba de un site administrat de catre un belgian.


Dupa cum cunoasteti unii dintre voi, nu prea reusesc eu sa castig prea des in fata belgienilor (sunt din Romania, ce vreti, stiti si voi cum se petrec lucrurile pe la Bruxelles, o fi vreun complex mioritic!), de aceea, pentru mine este si o metoda de a capata mai mult curaj si a iesi victorioasa si in fata adversarilor de pe acele meleaguri. 


Bafta la jocuri si faceti in asa fel incat sa se vorbeasca frumos despre Romania fie si in acest mod: aratand ca nu suntem europeni de mana a doua, ci parteneri egali macar in ce priveste iscusinta la sah (deocamdata)!


Asadar, dati click si intrati pe Dragonheels Lair chiar azi si... hai Romania!








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!