Cum deblochez o usa? Cele mai eficiente metode de a deschide o usa blocata

Suntem inaintea luminoasei sarbatori a Invierii Domnului si toti ne dorim sa avem casele cat mai frumos aranjate, de aceea "Operatiunea Curatenia de Pasti" este prioritara in aceste zile.

Cu aceasta ocazie, probabil ca unii dintre noi am observat ca usile noastre, fie ele interioare si chiar usa de la intrare nu prea ne mai asculta si apar semne ca s-ar putea bloca atunci cand ne asteptam mai putin. De aceea ar fi bine sa le reparam cat timp nu este prea tarziu.

Daca insa inevitabilul s-a produs deja si am ramas blocati pe dinauntru sau nu putem intra in casa, pe motiv ca s-a blocat usa metalica sau din lemn de stejar masiv de la apartament, poate ar fi bine sa stim cam ce trebuie sa facem.

Metode uzuale de a debloca o usa de apartament interioara sau exterioara

Un mester v-ar putea zice ca nu este o situatie chiar asa de tragica precum ar parea la prima vedere si ca daca ai in debara cateva scule uzuale in orice gospodarie te-ai putea descurca si de unul singur.

Tot secretul este sa reusesti sa desfaci yala scotand suruburile cu ajutorul unei surubelnite. Pentru unele tipuri de usi, o trusa de imbusuri este binevenita, pentru ca le poti folosi pe post de chei magice.

Daca nu ai cheie pentru usa ferecata, o sarma indoita cum trebuie sau chiar o agrafa pot sa iti fie de folos, mai ales daca este vorba de o usa nesecurizata, de tip ceva mai vechi. Eficienta maxima cu aceste trucuri se obtine la o usa de interior, daca ai ghinionul sa ramai inchis intr-o camera si nu e nimeni acasa.

Bine, exista si solutii "mai violente" nitel, pentru usile mai trainice si cu sisteme de siguranta mai performante: sa gauresti butucul cu un spiral, iar apoi sa utilizezi ciocanul si dalta. Dar asta poate duce la vatamarea iremediabila a usii respective si sigur nu va doriti asa ceva. Plus ca trebuie sa detii si uneltele respective si, mai ales, sa ai acces la ele in acele momente.

Cum poti deschide cu o agrafa o usa blocata afli de pe net. Iata un videoclip in acest sens:



Totusi, cea mai intalnita situatie, orice s-ar zice, este aceea in care nu mai poti intra in apartament pentru ca nu mai merge cheia, s-a rupt in yala, ti s-a furat sau ai pierdut-o, ori... ai o usa din aceea care se incuie automat cand o inchizi.

Am eu o prietena care mereu ramane pe dinafara cand coboara sa duca gunoiul si uita sa isi ia cheia cu ea!

Asa stand lucrurile si daca nu ai talent de lacatus mecanic probabil ca vei apela in disperare de cauza la ajutorul cuiva: un vecin, un prieten, la pompieri in cazuri extreme.

S-ar putea sa te ajute, dar mai mult ca sigur usa cu pricina va suferi vatamari iremediabile si, in cele mai multe cazuri, va trebui sa te gandesti mai apoi serios daca nu e cazul sa o inlocuiesti.

Si atunci, te intreb: de ce sa suni la 112, de ce sa ajungi cheltuiesti ulterior o groaza de bani, cand exista si altfel de solutii mai elegante, mai rapide, mai nedistructive si cu certitudine mai ieftine?

Alege ca chemi un lacatus mecanic specializat in deblocari usi! 


Daca locuiesti in Bucuresti sau in imprejurimi iti recomand sa apelezi cu incredere la un profesionist in deblocari usi. Intra pe site-ul www.deblocari-usi.org si o sa afli ca problema ta este ca si rezolvata. In scurta vreme nici o sa uiti ca a existat!

Vei beneficia de o interventia urgenta, la orice ora din zi sau din noapte, deoarece programul firmei de care va povestesc este nonstop (24 de ore/7 zile), preturile sunt mai mult decat rezonabile, iar, in plus, beneficiezi si de garantia lucrarii.

Cu mare experienta in materie de deblocari usi, chiar e pacat sa nu alegi un lacatus mecanic care a rezolvat deja mii de cazuri de usi blocate.

Avand in dotare scule de ultima generatie, va lucra cu maxima rapiditate si, atentie, va repara iute orice defect aparut la o usa interioara sau exterioara, indifernt de model sau an de fabricatie. 

Piesele utilizate vor fi si ele de cea mai buna calitate, asa incat nu trebuie sa va faceti griji ca peste putina vreme usa respectiva se va strica din nou.

Serviciile oferite pe site-ul deblocari-usi.ro sunt complexe: de la deblocari usi din lemn, deblocari usi metalice (cu sau fara elemente de siguranta), deblocari usi PVC sau geam tip termopan, deblocari usi de garaj, deblocari usi auto, deblocari ferestre, deblocari butuc, deblocarea unei chei rupte, deblocari yale.

In plus, deplasarea la domiciul dvs. sau la sediul firmei (in cazul persoanelor juridice) se realizeaza gratuit, lucru de apreciat.

Intrati pe site-ul www.deblocari-usi.org veti afla tot ce va intereseaza!




Chiar daca nu ati avut inca nevoie de un lacatus mecanic care sa deschida o usa ce se incapataneaza sa ramana blocata, eu zic ca ar fi bine sa pastrati numarul lui de telefon in agenda telefonica, pentru ca nu se stie niciodata cand veti avea nevoie sa il chemati sa va salveze! 

2 comentarii:

  1. Bună ziua! Am o întreba am încuiat usa de termopan și când am vrut sa o deschid a rămas blocata și am rămas afara am scos butucul și nu sa deschid ușa cum a-și putea sa o deschid

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!