Avantajele achizitionarii unui picurator de vase

Stiti ce este acela un picurator vase?

Istoria acestui obiect pe care il intalnim tot mai des in bucatariile din Romania este destul de putin cunoscuta, venind probabil la pachet cu o alta inventie revolutionara in materie de  lucruri menite sa ne usureze viata si sa ne economiseasca timpul petrecut cu treburile casnice: masina de spalat vase.

Se pare ca picuratoarele de vase, asa cum le cunoastem astazi, dateaza de prin secolul al 19-lea si, mai mult ca sigur, s-au utilizat mai intai in restaurante sau cantine, nu in bucatariile particulare. Stergerea veselei necesita timp suplimentar, plus ca exista si riscul ca dintr-o gresita manevrare, farfuriile, canile sau paharele sa fie scapate pe podea si sparte in zeci de cioburi. 

Asadar: un picurator de vase ne ajuta sa facem economie de timp si bani!

Pentru uzul casnic, cel putin pe meleagurile noastre, a fost acceptat ceva mai aproape de zilele noastre, deoarece gospodinele preferau pana de curand sa usuce ele insele vesela, "sa o auda cum scartaie de curatenie", decat sa o puna la scurs.

Plus ca in locuintele obisnuite, bucatariile sunt destul de mici ca dimensiuni, asa incat chiar si un scurgator de vase asezat pe marginea unei chiuvete ocupa parca loc prea mult.

In ultima perioada, totusi lucrurile s-au schimbat, mai ales de cand in arena proiectarii obiectelor destinate bucatariei a intrat un nou val de designerii.

Este cunoscut faptul ca spatiul de pregatit si luat masa este unul dintre cele mai prietenoase locuri din casa, este locul in care familia se reuneste intr-un cadrul "neoficial", unde ne simtim cel mai bine.

Din acest motiv, oamenii care imagineaza obiecte de bucatarie in forme si culori moderne nu puteau sa ocoleasca nici modestul picurator de vase, pe care l-au transformat intr-un adevarat magnet de atras privirile.

Uite asa se face ca picuratoarele de vase au inceput sa fie realizate din materiale de foarte buna calitate, indiferent ca e vorba de un plastic intr-o culoare uni sau intr-o combinatie exploziva de culori, de metal, lemn sau portelan.



Si pentru ca pana si un picurator de vase poate sa insufleteasca spatiul, ce parere aveti de un scurgator pentru vesela care sa foloseasca apa curata de la clatirea farfuriilor, canilor si paharelor, pentru a uda niste floricele, plantate in mini-ghivece integrate smart in acest obiect de bucatarie?

Pana vor aparea si la noi in supermarketuri asemenea picuratoare de vase eco sau, de ce nu, pana cand ne vom lua inima in dinti si uitandu-ne la filmuletele de pe net ni le vom confectiona singuri acasa (eventual cu o imprimanta 3 D), eu va recomand sa intrati pe site-ul homex.ro, unde o sa gasiti o gama larga de suporti de vase cu tava, din metal cromat si lemn, scurgatoare de vase simple sau duble, foarte aspectuoase, care va vor inveseli bucataria.

Mie mi-au placut in mod deosebit cele etajate, cu atat mai mult cu cat, in aceasta perioada, le gasit la promotie. Sunt dotate cu tavite de scurgere detasabile si separatoare  pentru diferite tipuri de vesela.

Sunt ieftine, este foarte usor de facut comanda pe site-ul homex.ro si va vor fi aduse cu promptitudine acasa, prin curier rapid, in cel mult 48 de ore (in functie si de orasul in care locuiti)!




Intrati, admirati si comandati online!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!