Traduceri legalizate calitative si operativ realizate? Apeleaza la Academia de Traduceri!

V-am mai povestit despre un birou de traduceri legalizate Bucuresti, extrem de bun, de serviciile caruia orice justitiabil si avocat ar trebui sa se foloseasca la nevoie. O adevarata ACADEMIE DE TRADUCERI!

Si acum, cu atatia romani plecati in strainatate la munca sau la studii, cand multe probleme juridice au capatat elemente de extraneitate, asa incat chiar traim vremea in care lumea chiar este "un imens sat planetar", simtim acut faptul ca suntem cetateni ai Europei si ai lumii in general...

Asadar, orice legalizari ati avea de facut, daca va doriti profesionalism, operativitate, servicii complete ce vin in intampinarea beneficiarilor, Academia de Traduceri este locul unde trebuie sa ajungeti.




În Bucuresti se preiau și livreaza traducerile, legalizările și apostilele în biroul de la Universitate, amplasat langă Intercontinental, dar se asigura si livrarea prin curier in orice regiune din oras, in absolut toate sectoarele municipiului.




La sediul Academiei de Traduceri, amplasat in centrul orasului, se preiau si livreaza traducerile, legalizările și apostilele solicitate.

Mai nou, ca o facilitate deosebita oferita clientilor, livrarile se pot face inclusiv la domiciliul sau sediul acestora, prin curier, in toate sectoarele din Bucuresti.

Am fost intrebata de multe ori cam ce inseamna traducere legalizata si de ce nu este suficienta una realizata de un traducator oarecare, de catre un justitiabil (mai ales daca a facut filologia), avocat sau chiar de judecator (daca vorbim de un act ce urmeaza a fi depus la dosar intr-un proces).

Diferenta dintre o traducere simpla sau o traducere online si o traducere legalizata consta in aceea ca pe ultima pagina a documentului tradus se afla incheierea de legalizare prin care un notar public atesta faptul ca acea traducere este efectuata de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei si ca semnatura lui este autentica.

In plus, pentru a putea legaliza o traducere este necesara prezentarea în fata notarului si a documentului în original, nu este suficienta prezentarea doar a documentului tradus.

Academia de traduceri ofera si o serie de servicii adiacente gratuite, nu doar traducerea efectiva a textului documentului respectiv: consultanta preliminata acordata clientului, pregatirea actelor pentru autorizare si legalizare, autorizarea traducerilor de catre un traducator autorizat de catre Ministerul Justitiei, scanarea, printarea, copierea traducerilor, deplasarea curierului la/de la notar.

Beneficiarii pot sa traduca in/din toate limbile documente, indiferent ca vorbim de traduceri de acte si documente personale, acte de studii, traduceri juridice (in clusiv hotarari judecatoresti, marca si brevet, declaratii de repatriere, depozitii, contracte de prestari servicii, consimtamant, procedura de arbitraj s.a.m.d.)



Tarifele sunt foarte bune, reflectand un bun raport pret/calitate, asa incat va invit sa apelati cu incredere la acest birou de traduceri cu notorietate atat in Capitala dar si in alte orase ale tarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!