Scaunele auto pentru copii performante pot salva viata copilului tau!

Tot mai multi parinti cauta in ultima vreme sa achizitioneze un model de scaun auto copii care sa asigure cu adevarat un grad maxim de siguranta odorului lor, cand acesta are importantul rol de "cel mai mic pasager din autoturismul familiei".

Avand in vedere cum se circula pe drumurile din tara noastra (dar si in alte tari europene), cat de multe pericole pot interveni in trafic, acest scaunel auto pentru copilasi le poate chiar salva viata in cazul unui accident rutier.

Specialistii de la cele mai importante firme de profil din strainatate au incercat sa realizeze niste scaune auto pentru bebelusi sau copilasi ceva mai maricei cu adevarat performante,  stiut fiind ca ele trebuie sa protejeze mai ales zona cervicala, cu atat mai mult cu cat capul acelor mici reprezinta cam un sfert din greutatea corpului (spre deosebire de adulti, unde capul este cam a douazecea parte).

Deja toti soferii stiu ca este obligatoriu ca masina lor sa fie dotata si cu un scaun auto copii, cand transporta prichindei, asa ca oferta de asemenea produse este extrem de variata, magazinele de profil offline si online intrecandu-se in a propune cele mai sofisticate modele, de la producatori straini renumiti.

Pentru parintii ce doresc sa achizitioneze un asemenea scaun auto, va propun sa alegeti unul Inglesina, deoarece acest producator italian a reusit sa dobandeasca in timp o mare notorietate prin calitatea deosebita a produselor sale, prin eleganta lor deosebita, dar mai ales prin faptul ca sunt omologate in conformitate cu standardul european de siguranta ECE 44/04.

Demn de retinut este si faptul ca exista in portofoliul Inglesina scaune auto pentru copii de la 0 la 12 ani, deci potentialii clienti chiar au de unde alege, in functie de varsta copilului, conformatia acestuia, dar si dupa design-ul produsului.

In magazinul online CBmania puteti gasi, alaturi de alte modele, si un scaun auto pentru copii cu o greutate intre 9 si 36 de kg cu totul deosebit - Inglesina Prime Miglia.


Este un pic mai scump, ce e drept, dar chiar nu conteaza banii cand vorbim despre siguranta copiilor nostri.

Acest model de scaun Inglesina are un suport pentru cap ce se poate regla atat pe verticala, cat si pe orizontala, pentru o fixare cat mai buna.

Dotarea cu SHP (Side Head Protection), adica cu un sistem de protectie laterala a capului in caz de impact, confectionat dintr-o spuma speciala ce absoarbe chiar in faza de inceput forta unei nedorite lovituri laterale, capul copilului fiind indreptat intr-o pozitie sigura (tetiera reglandu-se pe inaltime). Spatarul se poate detasa, transformandu-se intr-un inaltator.




In concluzie, daca sunteti in cautarea unui scaun auto pentru copilul dvs., eu va recomand sa alegeti modelul Inglesina Prime Miglia, pe care il gasiti in magazinul online CBmania. 

Nu veti regreta!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!