Combinatii de N(u), luate cate vrei...dupa flashmob-ul BRD

Ideea de promovare, a celor de la BRD, pentru pachetul de instrumente bancare Student, parea la inceput una extrem de interesanta... Inedita pentru o banca din Romania... 

 Din nefericire, pe masura trecerii timpului si a parcurgerii de catre caravana "Pachetul Student"- BRD a celor mai importante centre universitare romanesti, s-a vazut (cel putin pentru destui chibiti de pe margine, asemeni mie) ca lucrurile nu stau deloc pe roze: in loc sa adune, exponential, tot mai multi studenti privitori, potentiali clienti BRD, numarul acestora a fost destul de scazut, exceptand Bucurestiul, unde, cum era si firesc, spectatorii stransi sa vada flashmob-ul au fost ceva mai numerosi.Am ajuns sa ma intreb chiar daca cel ce a avut (preluat?) ideea flashmob-ului nu a fost in septembrie la acelasi workshop cu mine, unde ni s-a proiectat un vestit videoclip asemanator, ce mai face si acum furori printre internauti... 

Probabil vad eu altfel lucrurile (corect sau gresit, doar timpul va decide...), dar mult mai interesanta ar fi fost aceasta campanie de promovare a pachetului BRD pentru studenti, daca s-ar fi ales o altfel de muzica si, mai ales, daca s-ar fi incercat spargerea acelei bariere imaginare (dar cu o consistenta aproape vizibila in cazul in speta!) dintre dansatori si public, asa incat si cei de pe margine sa capete curaj (sau pur si simplu elan!) si sa se alature protagonistilor principali. Nu de alta, dar era vorba de tineri de 18-20 de ani, nu de pensionari octogenari!

Din nefericire, dupa cum s-au desfasurat lucrurile, cred ca prea putini s-au lasat total convinsi de campania dansanta sa achizitioneze produsul cu pricina, iar aceia care au vrut cu adevarat sa se intereseze de oferta promotionala pentru tineri si de avantajele pe care aceasta le ofera, au apelat cu siguranta la metode ceva mai traditionale: fluturasi, pliante, internet, informarea direct de la functionarii bancari, la sediile BRD.

Intr-o perioada in care lumea priveste si asa cu tot mai multa circumspectie bancile, greu cred ca s-ar decide cineva sa isi procure pachetul Student, doar datorita campaniei de promovare cu ajutorul acestui flashmob. 

 Parerea mea! 

Daca doriti sa cititi ce contine oferta pentru tineri de la BRD, eu va recomand sa intrati mai bine pe site-ul bancii, accesand linkul urmator http://brd.ro/persoane-fizice/promotii/tineri/. Acolo veti afla raspuns la toate intrebarile voastre legate de acest pachet destinat tinerilor studiosi din amfiteatrele romanesti.

Uneori, metodele vechi de publicitate se pare ca raman cele mai bune!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!