Importanta alegerii unor anvelope corespunzatoare

Daca esti sofer si vrei sa circuli cu masina ta in orice anotimp, a venit momentul sa-ti schimbi anveopele, sau cel putin sa iei in calcul aceasta posibilitate.

Cand temperaturile coboara sub 7°C, soferii isi schimba anvelopele. Legea din Romania prevede ca atunci cand se circula pe drumuri acoperite cu zapada, gheata sau polei, masinile sa fie echipate corespunzator.

Anvelopele de iarna sunt extrem de importante si ele te ajuta sa circuli in siguranta in conditii meteo nefavorabile. De ce sa risti sa pui in pericol viata ta sau vietile unor oameni nevinovati, cand poti sa faci anumite lucruri care sa reduca riscul accidentelor?

Sunt si tari in care este obligatoriu ca masinile sa fie echipate cu anvelopele pe anumite perioade de timp sau tari in care acest aspect este doar recomandat. Din acest motiv, este indicat ca atunci cand mergeti intr-o tara straina sa cunoasteti legislatia acelei tari.

Alege sa mergi in siguranta, alege sa nu pui in pericol viata celorlalti oameni care ar putea fi afectati de inconstienta celor care se incapataneaza sa nu se echipeze corespunzator!


Recomand magazinul Auto-Hak daca ai nevoie de un carlig BMW sau de carlige remorca!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!