"Music saves new lives!": invitatie speciala la o petrecere electronica in Kristal Club

All Time Clubbing.com si Kristal Club va adreseaza o invitatie speciala pentru vineri, 9 noiembrie 2012, incepand cu orele 23,00: participarea la un eveniment caritabil organizat cu sprijinul organizatiei "Salvati copiii" pentru achizitionarea de incubatoare destinate unor maternitati din Romania.

 NTFO, Rhadow, Mahony, Bog si Gully  vor fi cei care vor mixa in cadrul acestei petreceri umanitare.


Desfasurata sub numele de "Bun venit pe Lume", actiunea de strangere de fonduri de vineri noapte vrea sa aduca macar o raza de speranta micutilor pui de om aflati in dificultate la inceput de viata si sa elimine macar o parte din cazurile de mortalitate infantila, prin achizitionarea si dotarea cu echipamente medicale (incubatoare) a 15 maternitati din tara noastra.

Conform statisticilor, in prezent in Romania mor anual peste 1900 de copii cu varsta sub un an.

Biletul de intrare  evenimentul caritabil costa 30 de lei, cu specificatia ca doamnele si domnisoarele care vor veni insotite de partener au intrare gratuita pana la ora 01,00 a.m.

Toti banii obtinuti vor fi donati cauzei :"Bun venit pe Lume".

De aceea, daca nu v-ati facut inca un program pentru inceputul de week-end, notati-va in agenda acest eveniment deosebit care ne permite, intr-o societate pe cale de disolutie tot mai accentuata, sa reincepem sa redescoperim cuvinte cum ar fi: SOLIDARITATE, UMANITATE, SPERANTA.

Evenimentul de suflet al celor de la All Time Clubbing.com, Kristal Club si "Salvati copiii", ce porneste de la ideea ca muzica poate salva vieti, se va transmite live si in mediul online.

Line-up:

NTFO [ Diynamic★ Sintope ★Get Physical ]


RHADOW [ Sintope ★ Get Physical ★ Cadenza]

MAHONY [Cyclic ★ FUMAKILLA ]

Bog [ Cyclic ★ Crosstown Rebels ]


Gully [ FunKy Business ]
Club Kristal 
Bvd Regina Elisabeta , nr 34

Rezervari: 072 279 5184Informatii suplimentare aici:

http://www.alltimeclubbing.com/
http://www.clubkristal.ro/
http://www.salvaticopiii.ro/
http://www.alltimeclubbing.com/upcoming-events/47/alltimeclubbing-kristal-club-says-34-save-the-children-34-9-november-2012 


All Time Clubbing va transmite live evenimentul  la adresa: http://www.alltimeclubbing.com/live-clubbing.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!