„12 plante”, suplimentul naturist ce contine o planta biblica: migdalul

„12 plante”, suplimentul 100% natural de la Plantina, continand unele dintre cele mai puternice leacuri din farmacia naturii, va ofera doza zilnica de sanatate, pentru ca anul ce vine sa fiti plini de vitalitate si mereu cu zambetul pe buze.

www.12plante.ro - Plantina
www.12plante.ro
„12 plante” este un sipet tainic de energii curative, asa cum doar o infratire binecuvantata de Natura, precum este aceea dintre  magnolie, salcie, migdal, mesteacan pufos, tei argintiu, coacaz negru, ghimbir, soc, urzica, orz verde, stejar si ginkgo biloba o poate oferi.


Migdalul, cunoscut mai ales de gospodine, ca fiind un ingredient ce aduce o suava aroma mediteraneana in bucatarie, este faimos din vechime si pentru efectele sale benefice asupra mentinerii si recastigarii sanatatii.

Migdalul, arbust zvelt din familia rozaceelor, intalnit si in zonele sudice, mai blande, din tara noastra (Dobrogea, Oltenia, Banat), este de multe ori amintit in Sfanta Scriptura, datorita proprietatilor sale deosebite. 

Din acele vremuri exista si credinta ca fructele migdalului aduc  noroc, prosperitate, dragoste, sanatate si fericire in orice casa.

In medicina traditionala migdalul este cunoscut ca un bun diuretic, sedativ, vermifug, febrifug, antioxidant si anticancerigen.

Cu un continut bogat in acid oleic, protide, hidrati de carbon, minerale (mai ales fosfor, potasiu, fier și cupru), vitamine (A,B,E,F), emulsina, amigdalina (un adevarat elixir impotriva cancerului), acizi organici si fermenti, migdalul este un rezervor de sanatate pentru toata familia.

Frunzele, florile, cojile si  fructele de migdal, sunt folosite in fitoterapie ca adjuvante puternice in insuficienta hepatica, tuse (inclusiv convulsiva), deranjamentele stomacale, ca „pansament” impotriva arsurilor gastrice, infectii ale urechii, migrene, raceli, stari de agitatie nervoasa, anemie, astm, tuberculoza, diabet si chiar in diverse forme de cancer.

Datorita proprietatilor sedative, migdalele imbunatatesc calitatea somnului, fiind foarte apreciate si de catre insomniaci.

Migdalul, prin partile sale componente, utilizate in medicina traditionala, normalizeaza greutatea corporala, reduce colesterolul nociv din sange, ne aduce o buna functionalitate a intregului organism.



Va recomand calduros sa va achizitionati suplimentul alimentar, „12plante”, acest produs minunat, care o sa va aduca un plus de energie, tinand bolile departe de voi, deoarece migdalul este inclus printre cele douasprezece componente ale sale.


Intrati pe www.12plante.ro pentru a afla detalii despre acest produs naturist,"12 plante", vandut deja cu mare succes in toata tara.

Acolo veti putea sa-l si comandati online, la un pret foarte bun, de numai 100 de lei, transportul fiind gratuit.

Alegeti suplimentul alimentar „12 plante”, alegeti sa fiti zilnic in forma de sanatate maxima!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!