BringMeBack, o varianta mai buna decat folosirea microcipurilor RFID

Biroul online de obiecte pierdute  s-a deschis. Viziteaza-l si tu!
 
 BringMeBack este cea mai buna metoda de recuperare a obiectelor importante si a animalelor de companie pierdute, avand avantajul indubitabil ca poate fi utilizata si de catre adversarii declarati ai microcipurilor RFID.

Iata ca se pot marca diversele obiecte si animale si fara a se incastra in ele dispozitive miniaturale care, cica, ne-ar ajuta in toate cele, inclusiv pentru a ne recupera lucrurile sau animalele pierdute. BringMeBack ne demonstreaza din plin ca ideile simple sunt cele mai bune. Dar si cele mai sigure, din toate punctele de vedere.



   Confidentialitate si rapiditate in regasirea  bunurilor de valoare, asta vrea orice proprietar, nu o alta metoda de scanare,  facuta de nu se stie cine si in nu se stie ce scopuri, mai mult sau mai putin oculte.




    De ce as vrea un microcip RFID, cand pot obtine acelasi  rezultat si altfel: mai ieftin si mai sigur pentru protectia vietii  mele personale?

     BringMeBack imbraca in vesminte noi o idee care este folosita de multa vreme in toata lumea: aceea de marcare a obiectelor prin atasarea de sau pe acestea a unor markere neutre (folii autocolante, brelocuri, medalioane, etichete, de diferite forme si culori), cu  o rezistenta mare in timp. 

Aceste piese de marcaj au inscriptionate coduri speciale, care sunt inregistrate de catre beneficiar si pe site-ul bringmeback.ro.


Evident, aceste seriale speciale pot fi inscriptionate si direct pe produs (sa zicem pe un telefon mobil, pe carcasa unui laptop), dar parca tot varianta cu un autocolant, medalion sau  breloc pare mai buna.  

Probabil ca ideea celor de la BringMeBack a fost preluata de la columbofili, stiut fiind obiceiul de marcare al porumbeilor cu inele atasate de unul dintre piciorusele lor, inca de cand sunt pui.

Cei care au avut porumbei in copilarie, asemeni mie, stiu ca in momentul in care stolul isi lua zborul, descriind volte ample in vazduh, aveai o strangere de inima ca s-ar putea sa ii mai vezi pentru ultima data. Noroc cu inelusurile de la picior, care iti dadeau o oarecare stare de liniste sufleteasca.

Era o cutuma frumoasa ca un porumbel calator poposit intr-un loc strain, sfarsit de oboseala, sa fie returnat proprietarului columbofil.

Cred ca as fi ramas cu o trauma puternica daca, de exemplu, l-as fi pierdut pe Puncki, porumbelul meu voiajor pe care il indrageam atat de mult si care nu ezita, atunci cand nu era in voiajele lui inaripate, sa intre chiar si in casa sau sa pozeze maiestos, atunci cand incercam sa ii schitez, cu stangacie, portretul in carbune!

Pe site-ul BringMeBack, proprietarul obiectului marcat inscrie personal, alaturi de codul de pe marker si recompensa oferita gasitorului. Cu cat e mai mare, cresc evident si sansele de recuperare ale obiectului.

In momentul in care cineva gaseste un obiect pierdut care poarta acest marker de identificare, da un semn celor de la BringMeBack, iar proprietarul reintra iute in posesia lucrului cu pricina. Nimic mai simplu!


www.bringmeback.ro - recuperari de obiecte pierdute
 bringmeback.ro
     Daca nu doriti sa va vedeti "face to face" cu   gasitorul, cei de la BringMeBack va ajuta in pastrarea confidentialitatii (nu de alta, dar cine stie ce poze deocheate aveti prin telefonul mobil sau, pur si simplu, sunteti o persoana publica si nu vreti sa se duca vestea la publicatiile de scandal cat de cascati sunteti sau pe unde v-ati uitat diverse lucruri, pretioase pentru dvs.!). 

Va invit sa accesati site-ul BringMeback si sa le vizitati magazinul online, pentru a va convinge ca preturile modice la care sunt comercializate aceste markere va pot feri de neajunsurile pierderii unor obiecte de valoare (materiala sau sentimentala). 


www.bringmeback.ro - o solutie pentru cei uituci!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!