Heidi Choco Club, locul regasirii copilului interior


www.heidi-chococlub.com
www.facebook.com/HeidiChocolate

Va propun astazi sa pornim intr-o calatorie neobisnuita, pe un taram de poveste, undeva, pe o Insula de Preparat Ciocolata.
  
Nu, nu se afla peste tari si mari, nici nu este vorba de vreun miraj, asemanator  oazelor iluzorii de prin Sahara. 

Insula de Preparat Ciocolata este chiar aici, pe meleagurile noastre, intr-un... magazin, asa cum nu mai exista altul.

  Va uitati piezis la mine, intrebandu-va cum se poate ascunde o intreaga insula intr-un biet magazin banal?

  Ei bine, secretul este ca acest loc, aflat undeva la iesirea din Bucuresti, nu este absolut deloc unul obisnuit. Este un loc magic, un portal pe unde veti putea patrunde in Chocoworld.

  De forma unei tablete de ciocolata, magazinul cu pricina, situat la doi pasi de fabrica de ciocolata Heidi Romania, este mijlocul prin care va puteti intoarce la copilarie, scuturandu-va miraculos de zgura de „oameni mari, scortosi”, ce v-a acoperit, poate, candoarea de odinioara.

  Pentru ca in adancul sufletului, stiti si voi prea bine, se afla pitit copilul ce ati fost candva si care asteapta de mult prea multa vreme sa fie regasit, pentru ca jocul „de-a v-ati-ascunselea cu trecerea timpului” sa ia sfarsit, iar lucrurile sa isi reia curgerea fireasca.

  Nu pot sa cred ca ati uitat. Va mai amintiti cum erati candva?


www.heidi-chococlub.com
www.facebook.com/HeidiChocolate
  Copilul acela nazdravan, care putea ocoli intr-o clipa Pamantul intreg cu viteza gandului, copilul acela care visa ca atunci cand va creste mare o sa schimbe intreaga lumea in bine, convins fiind ca este Stapanul Universului, copilul acela care credea in zane si feti-frumosi, in spiridusi si animale ce stiu graiul oamenilor, in curcubee nepieritoare, in locuri minunate in care casele sunt facute din turta dulce si in fabrici de bomboane si ciocolata, unde niste pitici harnici trebaluiesc neobositi pentru ca toti prichindeii sa aiba parte de dulciuri minunate, copilul acela care ati fost si care acum s-a ascuns bine de tot, ca sa nu il gaseasca zmeul sau spanul sau uriasul cel nemilos, pana cand o sa va intoarceti ca sa-l imbratisati strans-strans, ca dupa o mult prea lunga despartire...

  Copilul acela, cu o inima uriasa, care isi impartea bomboanele si ciocolata cu prietenii sai, copilul acela care daruia din suflet o bucatica din ciocolata lui si vecinului de-o schioapa, mai sarac decat el, dar si lui Zambilica, catelusul  pechinez, care il privea cu ochii umezi-cafenii, iesindu-i in intampinare, in asteptarea rasfatului dulce.

  Copilul acela, care era fericit doar atunci cand toti cei din jurul lui erau fericiti!

Blogalinitiative acvariu blog
 www.facebook.com/HeidiChocolate
  Copilul acela s-a ascuns pentru    un timp intr-un ungher, prin mansarda sufletului vostru, dar nu si-a imaginat  vreodata ca l-ati uitat definitiv... 

  Acum, ce-i drept, e putin speriat, insa nu si-a pierdut speranta, repetandu-si incurajator, iar si iar, ca oamenii mari au o multime de probleme, ca nu au vreme sa se joace tot timpul, dar ca o sa il regasiti intr-o zi si totul va fi la fel precum odinioara.

  Ce minunat ar fi sa ii alinati temerile cu o bucatica dulce dintr-o ciocolata cu un gust nemaivazut, readucandu-i zambetul pe buze, dupa ce i-ati alungat urmele fricii ca l-ati pierdut printr-un colt din labirintul sufletului vostru, cotlon tainic pe care ati incetat de mult prea multa vreme sa-l mai vizitati, prinsi cu treburile de adulti ocupati. 

  Nu va refuzati o calatorie inapoi, spre voi insiva, pentru a va regasi. Asa veti reusi sa va aflati si forta nemarginita de a depasi orice provocare prezenta, la fel cum o faceati pe vremuri. In copilarie Imposibilul nu exista. Redescoperiti-va pe voi insiva, cei adevarati si, mai ales, nu va lasati visurile din copilarie sa dispara!

  Pasind inauntru, in Chocoworld, veti putea sa va impliniti un asemenea vis tainic, pe care toti l-ati avut, cu siguranta, la un moment dat, in copilarie: acela de a va crea propria voastra ciocolata, una fabuloasa, extrem de speciala, continand ingrediente mai mult sau mai putin bizare, amestecate dupa reguli doar de catre voi stiute, ornata la exterior cu modele unice, cu simbolurile misterioase ale unui cod secret, care sa va diferentieze de altii, dar si menit sa va apropie, in acelasi timp, de aceia asemeni voua, un cod care sa va permita sa va recunoasteti, sa ne recunoastem intre noi, prin intermediul ciocolatei.

www.heidi-chococlub.com
www.facebook.com/HeidiChocolate
Pentru ca o tableta de ciocolata nu se mananca niciodata de unul singur: este facuta pentru a fi rupta in bucatele mai mici, care sa fie impartite cu afectiune celor dragi.

  Ciocolata se deosebeste de orice alta minune dulce, pentru ca este creatoare de punti intre suflete. 

Verbul „A DARUI” se potriveste cel mai bine cu ciocolata si de aceea nu trebuie sa va refuzati aceasta sansa, de a intra in  Heidi Choco Club, pentru ca acolo o sa va reamintiti, daca ati uitat cumva, ce inseamna sa oferi o farama din sufletul tau celor la care tii, cu ajutorul unei simple bucatele de ciocolata.

  Pentru a deveni insa chocolatieri iscusiti, este nevoie sa ajungeti pe rotunda Insula de Preparat Ciocolata, aflata chiar in centrul originalului magazin Heidi. Si pentru asta trebuie sa urmati, ca in orice poveste, o carare vrajita.

  Un prim pas este acela de a deveni locuitor al Chocoworld, lucru lesne de realizat, daca va inscrieti in „Heidi Choco Club”. Asa veti putea cunoaste multi alti iubitori de ciocolata din lumea intreaga, sa schimbati impresii si retete, sa va puteti refugia intr-o lume dulce, alinatoare, atunci cand realitatea devine prea apasatoare si incearca sa va zdrobeasca visele, mai vechi sau de-abia nascute, sub talpile bocancilor grei ai Prezentului nemilos.

www.facebook.com/HeidiChocolate
  Intrarea in Clubul iubitorilor de ciocolata se face online. Pe site-ul Heidi Choco  Club o sa aflati toate informatiile necesare pentru a pasi pe misterioasa Insula de Preparat Ciocolata.

Acolo, in Clubul Heidi, o sa va puteti face si o idee preliminara despre ceea ce inseamna conceptul de „ outlet store” si cum se face, in concret, trecerea de la virtual la real, de la vis la palpabil, de la reteta la produsul final.

  Pentru a primi accesul pe Insula de Preparat Ciocolata este nevoie sa va inscrieti pe site la seminariile organizate de Heidi Romania, unde, in schimbul unei taxe modice, veti putea avea parte de o experienta memorabila, inovand precum un chocolatier desavarsit, cu ajutorul  diverselor ingrediente naturale, pentru a realiza cea mai grozava ciocolata de pe Pamant: CIOCOLATA PERSONALA, diferita de tot ceea ce exista. Ingredientele surprinzatoare, amestecate in proportiile dorite impreuna cu o bucatica din sufletul tau, ii vor conferi gustul unic, dandu-i nota personalitatii tale.

  Acolo, pe Insula, va vor astepta adevarati artizani ai prepararii ciocolatei Heidi, care va vor calauzi cu rabdare pe drumul spre transformarea dorintei voastre dulci in obiect real, apetisant.


  Cu siguranta, dupa o prima calatorie in Chocoworld veti dori sa reveniti cat mai curand acolo, pe taramul vrajit, pentru a experimenta, iar si iar, cum e sa fii maestru chocolatier cu suflet de copil, inventand daruri dulci pe o insula fabuloasa, aflata nu, nu in mijlocul Pacificului, ci foarte aproape, in interiorul unui magazin primitor, de forma unei tablete imense de ciocolata.

  Prin urmare, dati clic fara intarziere pe linkul urmator: http://www.heidi-chococlub.com, pentru a intra in Clubul fanilor ciocolatei Heidi!

Blogalinitiative campania Heidi
www.facebook.com/HeidiChocolate

  Si un secret de final: 

  Va trebui sa completati un formular de inscriere, ca sa treceti de vigilentii strajeri Heidi Choco Club. 
  La intrebarea: "De unde ati aflat de Heidi Choco Club?" scrieti parola: "blog www.giulieta.info" si veti fi primiti cu caldura sa faceti parte din grupul tot mai numeros al iubitorilor de ciocolata Heidi.

  ALATURATI-VA SI VOI CLUBULUI “HEIDI CHOCO CLUB”!

Asa ne vom putea reuni cu totii, cat de curand,  in miraculoasa Chocoworld!




Nota:
- articol publicitar scris si premiat cu locul 1 in cadrul unui concurs online de profil
- sursa fotografii:  https://www.facebook.com/HeidiChocolate