Maia Morgenstern va ofera un DAR de Sarbatori


Arta oferita-n Dar”, proiectul realizat in asociere de catre Fundatia ADEPT și Fundatia AGAPIS, pentru promovarea regiunilor Tarnava Mare și Valea Barcaului din Transilvania, vine sa promoveze valoarea.

Fie ca vorbim de mierea de o calitate superioara, de dulceturile preparate dupa retete tainice sau de produsele artizanilor locali, realizate dupa aceleasi tehnici stravechi, din generatie in generatie, cu mare respect pentru traditia transilvaneana, toate au la baza VALORILE REALE.

Aceste valori traditionale au fost promovate in lume cu ajutorul unei actrite exceptionale: Maia Morgenstern.




Sambata, 15 decembrie 2012, la Teatru Evreiesc de Stat se va juca piesa „Jocul Regilor” de Pavel Kohout, o tragi-comedie în regia lui Felix Alexa, avand in distributie, alaturi de Maia Morgenstern pe Mircea Rusu si Andrei Finti, spectacolul    fiind parte a proiectului „The Art of Dar”.

Acum, la sfarsit de 2012, cand pare ca toate domeniile sunt in degringolada, valorile reale sunt acele ce pot readuce stabilitatea.

Renuntati macar pentru o seara de cumparaturi in mall, scuturati-va de febra consumatorismului gaunos, si incercati sa mergeti la teatru, chiar daca este mijloc de decembrie, chiar daca este ger si drumurile prin Bucuresti un calvar.

La final veti fi mai bogati sufleteste, mai senini cu o bucatica de cer, cu siguranta un pic mai buni. 

Si poate va veti gandi si la faptul ca anul 2013 va trebui sa il abordati cu ceva mai multa seriozitate, facand o mai atenta selectie a graului de neghina, a aurului de tinichele. Doar asa vom putea supravietui in mijlocul furtunii.

Dupa incheierea spectacolului de sambata seara, veti putea afla mai multe despre proiectului ”The Art of DAR”, realizat în colaborare de catre Fundatia ADEPT si Fundatia AGAPIS, pentru promovarea regiunilor Tarnava Mare și Valea Barcaului din Transilvania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!