Campania "12 plante": Natura, doctor neconventional, si pungutele mojo


    Suplimentul natural "12 plante", propus de Plantina  - Cluj, m-a condus din primul moment cu gandul, avand in vedere multimea de plante stranse in micuta cutie verde, la energiile vindecatoare, dintr-o punguta mojo.

Stejarul, salcia, gingko biloba, migdalul, mesteacanul pufos, teiul argintiu, coacazul negru, magnolia, ghimbirul, socul, urzica si orzul verde, fac parte dintre darurile tamaduitoare oferite de doctorul Natura pentru alinarea celor mai grele afectiuni omenesti.

"12 plante" este un supliment ce poate fi privit si ca o punguta mojo putin atipica, "confectionata" de altii, dar care, daca o sa va fie de folos,  are avantajul ca va poate provoca sa va reintoarceti mai mult spre natura, nu pentru a o agresa cu inca un bruiaj urban, transportat temporar in vreo zona "de agrement", ci pentru a o redescoperi pe Mama Pamant,  pentru a va reintalni cu voi insiva, cei adevarati, scapati de mastile grotesti ale societatii de consum.

Natura, doctorul cel mai iscusit, ne ofera leacuri nenumarate, pentru a le lua aliati in campaniile noastre de vindecare, sufleteasca si trupeasca.

"12 plante", suplimentul alimentar 100% natural, sosit de la Cluj, contine plante extrem de puternice, ce pot fi si ele, oricand, parti ale unor pungute mojo...

Dar hai sa vedem cum se realizeaza un asemenea "talisman natural", mojo, cu roluri diverse,  functie de intentia pe care o avem...

Pentru ca da, totul are la baza INTENTIA, cum spuneam si in alte articole de-ale mele... 

Punguta mojo poate fi comparata, fara a gresi, cu o antena de radio, sau, daca vreti, cu un stick de internet extrem de sofisticat... 

Ea ne conecteaza la frecventa  potrivita, functie de intentia exprimata... Iar in acel moment, intamplarile din viata noastra vor incepe sa se aseze, intr-o arhitectura speciala, energia universala respectiva manifestandu-se cu forta nemasurata, evident, daca ne pastram permanent intentia vie.

Cum se confectioneaza o punguta mojo

Alegem o bucata de material din fibre naturale, patrata, de circa 10-15 cm, in culoarea necesara scopului talismanului respectiv. Daca este vorba de vindecare, verdele ar fi cel mai potrivit. Oricum, sinele vostru interior o sa va indrume in alegerea culorii. Aveti incredere intotdeauna in intuitia dvs.!

Apoi, faceti plimbare in natura (pe munte, intr-o padure, intr-o poienita la tara, chiar si intr-un parc) si o sa observati ca anumite plante va vor atrage mai mult decat altele. Sunt acelea cu care sufletul vostru rezoneaza cel mai bine la acel moment.

Pastrati-va Intentia treaza, atunci cand culegeti plantele. Ideea fundamentala este aceea ca nu noi alegem plantele, ci ele ne aleg pe noi.

Cercetatorii au facut  o multime de experimente in decursul timpului, concluzionand in final ca plantele, chiar uscate si maruntite, isi pastreaza vie inteligenta vegetala, proprietatile vindecatoare. Dovada si beneficitatea ceaiurilor de tot felul pe care le bem in cazul in care ne imbolnavim.

Dupa ce aducem plantele culese acasa, linistiti deja si de cele afirmate de catre oamenii de stiinta moderni, le uscam cu grija si le stropim dupa aceea, fie cu alcool (in America de Sud se foloseste romul), fie cu uleiuri esentiale de plante.

Apoi, dupa ce le uscam din nou, le punem, maruntite, in patratelul de material, alaturi de o rugaciune scrisa pe o bucatica de hartie, eventual niste simboluri de vindecare (pentru cei initiati in asemenea terapii  traditionale asiatice) sau impreuna cu un cuart purificat (daca cristaloterapia nu va e straina).

Punguta mojo se sigileaza prin coasere cu ata naturala si se strange cu o sfoara, tot din fibre naturale.

Dupa confectionare, punguta majo poate sa fie trecuta prin fum de tamaie, de salvie sau de betisoare parfumate, ca o ultima purificare si armonizare cu energiile inalte. Apoi o purtam asupra noastra, cu  INTENTIA de a ne vindeca.

Poate parea vrajitorie, dar nu e deloc asa...

Pur si simplu este vorba despre acceptarea noastra interioara a ideii  ca empatia dintre oameni si plante chiar exista, ca reintoarcerea la natura este posibila, folosind o cheie.  straveche, a unui limbaj comun, de natura vibrationala.

Faptul ca noi insine ne-am ostenit pentru a culege acele plante, a le aseza in patratelul de panza, a da acelui obiect (punguta mojo) o valoare personala, este un prim semn pentru subconstientul nostru ca suntem pregatiti sa parcurgem drumul anevoios spre vindecare. Aratam ca ne pasa, ca am inteles ca boala nu este un dusman, ci un prieten, ca am constientizat ideea ca este mijlocul prin care primim anumite semne de la Univers, prin care putem invata niste lectii de viata.

Dupa ce facem dovada ca ne-am insusit lectia cu pricina, boala va pleca ea insasi de la noi, precum un nor risipit de vant.

"12 plante" este un supliment alimentar 100% natural care poate fi considerat, daca doriti, si ca un exercitiu preliminar, inainte de o incursiune in natura, peste cateva luni, pentru a va confectiona o asemenea punguta mojo personalizata. Alegerea va apartine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!