Plantina: ginkgo biloba in lirica lui Goethe


www.12plante.ro
www.12plante.ro
Plantina Cluj ne-a provocat prin intermediul concursului initiat pe Blogalinitiative sa ne gandim cum am putea recomanda cuiva neincrezator produsul "12 plante", suplimentul alimentar 100% natural.

Un demers dificil, mai ales pentru cineva  care, de felul sau, obisnuieste sa despice firul in patru si sa caute cat mai multe informatii despre subiectul asupra caruia vrea sa isi dea cu parerea.

Medicii sunt aceia care va pot da cele mai bune sfaturi referitoare la proprietatile acestui produs, care nu este totusi un medicament, ci doar un sprijin in cautarea  noastra continua de a ne regasi o stare de sanatate cat mai buna, un tonus ridicat, care sa ne permita sa ne traim viata la maxim.

Noi, profanii, care nu avem studii medicale si care nu putem avea pretentia ca putem recomanda cuiva un produs care, totusi, are si cateva contraindicatii importante, deoarece duzina de plante din componenta sunt extrem de active, putem doar sa brodam diverse idei pe marginea cutiei verde de la Plantina si a ingredientelor ce sunt continute in capsulele suplimentului naturist.

Despre semnificatiile ezoterice ale numarului 12 am scris si probabil ca voi mai scrie in zilele urmatoare... Fiecare dintre plantele incluse in suplimentul alimentar clujean,  indiferent ca vorbim de teiul argintiu, salcie, stejar, gingko biloba, migdal, coacazul negru, magnolie, ghimbir, soc, urzica, orzul verde sau mesteacanul pufos, merita o atentie speciala.   

Din acest  motiv, cand am decis sa ma opresc mai mult asupra unui prim ingredient al produsului "12 plante", ginkgo biloba, iar in acest scurt articol il voi aminti pe Johann Wolfgang Goethe, marele scriitor si filosof german, care,  prin 1815, a scris un poem inchinat frunzelor acestui copac sacru, pe care demult de tot, samanii daoisti il venerau, ca fiind inclusiv un mijloc de comunicare cu Lumea Spiritelor.

Goethe, in poezia intitulata chiar "Ginkgo biloba", chiar la o citire superficiala, gasim trimiteri care ne duc la conceptul de Lumina. 


sursa foto: wikipedia.org

Gingo Biloba

This leaf from a tree in the East,
Has been given to my garden.
It reveals a certain secret,
Which pleases me and thoughtful people.
Is it a living being,
Which has separated in itself?
Or are these two, who chose
To be recognized as one?
Answering this kind of question,
Haven't I found the proper meaning,
Don't you feel in my songs,
That I'm one and double?



Goethe a fost un Cautator in intreaga s-a viata, chiar si ultimele sale cuvinte, inainte de Marea Trecere fiind, se pare: "Mai multa Lumina!"

Frunza copacului ginkgo biloba, cu cele doua parti ale sale, care functie de perspectiva, poti fi intelese ca despartindu-se sau, din contra, unindu-se intr-un intreg, sunt privite de catre inteleptii asiatici drept imaginea revelata a conceptelor Yin si Yang, a Focului si Apei, a Haosului primordial care duce la Ordine in Univers.

Intotdeauna Lumina va include si un germene de Intuneric, iar Intunericul o raza de Lumina victorioasa. Astfel , "Din Unul s-a nascut polaritatea" (Tao Te Ching), motorul evolutiei universale...

De ce sa va procurati produsul "12 plante" de la Plantina?  

Un raspuns ar fi acela ca asa veti avea la  dvs. acasa niste energii puternice, provenite din surse naturale, prin care va puteti rezolva, fie si partial, dezechilibrele energetice, provenite  din cauza indepartarii, constiente sau nu, de modelul nostru initial, aflat in armonie cu Universul, model cu siguranta perfect.

Suplimentul "12 plante" poate fi o solutie pe care merita sa o incercati!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!