Cora.ro, un site surprinzator, intr-o noua prezentare

Cora.ro a luat taurul de coarne si ne propune o insolita prezenta online a vestitului supermarket, extrem de curajoasa, care ii va satisface cu siguranta pe internautii impatimiti, dar nu doar pe ei.

promotii cora - noul site cora.roSite-ul Cora s-a invesmantat in haine noi, ultramoderne, chiar acum, cand am intrat in anul Sarpelui de Apa, lepadandu-si fara ezitare straiele demodate, purtandu-ne intr-o lume fantastica, interactiva, in care fiecare dintre noi putem sa ne transformam dintr-un client banal intr-un erou neasteptat, datorita implementarii widgeturilor noi: putem socializa cu alti fani ai popularei retele comerciale si face sugestii reprezentantilor supermarketului, putem sa aflam o multime de informatii utile despre noile produse, promotiile momentului, locatiile si programul de functionare al diferitelor magazine din reteaua Cora.

Propunerea curajoasa a celor ce au gandit si transpus in realitate noua imagine a site-ului www.cora.ro este pentru oamenii indrazneti, care nu refuza noul, nu se opun schimbarii, pentru aceia care nazuiesc sa iasa din impietrirea mioritica si sa isi pastreze spiritul mereu tanar, sa fie continuu in pas cu noile vremuri.

Aceia dintre noi ce nu si-au pierdut spiritul jucaus, care gasesc motive de bucurie in orice, care considera ca mersul la cumparaturi nu trebuie sa fie doar un soi de terapie impotriva depresiei (asa, ca in piesa formatiei "TAXI"), ci un indemn la readucerea la suprafata a ludicului din om, o reintoarcere la copilarie, vor aprecia cu siguranta propunerea  feliei de spatiu virtual, facuta de oamenii ce lucreaza la Cora.

Supermarketul real a depasit de multa vreme etapa de pionierat, in care era doar un loc anost, unde mergeai doar din obligatie, pentru a-ti face toate cumparaturile  "dintr-un singur loc" la final de saptamana, pentru a castiga timp, transformandu-se deja intr-un loc in care se desfasoara evenimente diverse, un loc unde poti petrece niste momente agreabile alaturi de intreaga familie. 

Copii, adolescenti, adulti sau  seniori aflati la a treia tinerete, fiecare va putea gasi ceva care sa il bucure intr-un magazin Cora.

Era firesc, asadar, ca acelasi lucru sa se intample si in ceea ce priveste versiunea online a supermarketului. 

Primul lant de magazine de pe meleagurile noastre care a avut nebunia frumoasa de a-si asuma riscurile de a trece la "nivelul urmator" a fost Cora.

Cora.ro nu si-a regasit inca forma finala (cea care exista aprioric undeva, in eter), cei ce lucreaza la constructia site-ului fiind permanent foarte receptivi la ideile fanilor Cora. Pentru ca acest spatiu virtual chiar vrea sa fie un loc in care: "stii de ce revii". Un loc unde sa iti faca placere sa te intorci pentru a gasi mereu surprize noi, pentru a simti ca faci parte din clubul Cora-lienilor. 

Intrati si voi pe www.cora.ro, scuturandu-va de orice prejudecati, jucati-va, indiferent de varsta, cu ceea ce gasiti acolo, dati click pe diversele butoane, vizualizati numeroasele pagini, testati modul in care vi se propune sa accesati cataloagele cu produse, iar mai apoi, faceti propriile voastre propuneri pentru imbunatatirea noii variante a site-ului, pentru ca acest loc sa devina un spatiu virtual unde sa popositi mereu cu placere, atunci cand navigati pe oceanul internautic.

Cu siguranta nu veti regreta!