Nik Halik la Bucuresti - o conferinta tinuta de un milionar cu suflet de copil

Am fost astazi, 3 februarie 2013, la o conferinta grozava, a celebrului Nik Halik, model inspirational pentru multi oameni din intreaga lume.

Curios lucru, nu am vazut nici un blogger renumit pe acolo, desi evenimentul s-a desfasurat in Centrul Vechi, in cafeneaua internautica The Hub, loc al unor intamplari tare frumoase in care creativitatea, mobilitatea, tendinta de a fi cunoscut la nivel global, nu doar pe plan local, sunt la loc de cinste.

La inceput, organizatorii ne-au vorbit de Vlad Stan, cel care a adus ceva din energiile pozitive de peste ocean in ultimii ani si in Romania.

M-am simtit grozav astazi, mai ales pentru ca mi-am dat seama ca nici eu nu sunt prea departe de modul de gandire al lui Nik.

O sa va povestesc de maine  cate ceva dintre ideile excentricului milionar, pentru ca eu am plecat entuziasmata de la eveniment, mai ales de faptul ca mai exista si alti oameni care sa aiba o viziune asemanatoare cu a mea despre viata.

Am gasit multe elemente comune cu felul meu de a fi, iar faptul ca el este extrem de bogat, chiar nu conteaza.

Probabil ca pentru a-mi implini visele de pana acum nu am avut nevoie de atatia bani de cati a avut el...

Cineva dintre bloggeri se mira zilele trecute cum pot scrie pe acest blog doar advertoriale... I-am zis atunci ca eu scriu advertoriale personalizate, pentru sufletul meu...

In seria de articole despre Nik Halik o sa vedeti ca voi exemplifica si cu unele din aceste advertoriale si o sa fie mai clar atunci faptul ca acele articole publicitare sunt mult mai mult...

Voi incepe cu Heidi Choco Club (prietenii stiu de ce!), articol pe care il voi folosi creativ in postarea de maine despre Nik Halik. Stati pe aproape!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!