Dan Luca face o propunere interesanta tinerilor sibieni (fie ei si bloggeri!)


Am primit un email interesant din partea lui Dan Luca, special pentru locuitorii Sibiului, orasul meu de suflet. Cu acceptul sau il postez aici, in speranta ca exista sibieni interesati de propunerea lui!
"Te salut!
Acesta este un mesaj mai altfel...
In ultimele luni am devenit din ce in ce mai interesat de mediul educational si social din Sibiu.
Tocmai de aceea, am inceput sa colaborez cu trei ONG-uri diferite pentru educatia elevilor de liceu, studentilor si adultilor pana in 40 de ani.
Aditional cu acest capitol important din viata mea legat de educatie, am fost implicat in proiecte de antreprenoriat si responsabilitate sociala.
De ce iti trimit acest email?
Imi doresc sa coagulez un grup cu oameni interesanti, cu varste intre 25 si 40 de ani, care vor sa se implice in proiecte de voluntariat in educatie, antreprenoriat si responsabilitate sociala dedicate oamenilor din Sibiu.
Scopul meu este sa facilitez dezvoltarea celor care vor sa se implice in aceste proiecte care genereaza schimbari pozitive la nivelul mentalitatii si relatiilor interumane.
Ce inseamna asta pentru tine?
Inseamna sa iti donezi intre 1 si 4 ore pe saptamana in care te educi si te implici in proiecte care schimba mentalitati, faciliteaza networkingul intre oameni interesanti si in final, contribuie la cresterea calitatii vietii in Sibiu.
Cum te poti implica?
Scrie-mi un email la dan@5am.ro cu gandurile tale relativ la propunerea mea si spune-mi ce proiecte ai vrea sa faci pentru Sibiu daca ai avea suficiente resurse de timp, energie si bani.
Daca nu esti din Sibiu, dar ai prieteni sau cunoscuti in oras care crezi ca ar fi interesati de un asemenea grup de initiativa, trimite-le acest email si pune-ne in legatura. Multumesc!
Saptamana viitoare voi organiza o intalnire cu cei interesati, asa ca te rog trimite-mi raspunsul tau pana cel tarziu duminica seara.
Iti multumesc pentru sprijin!
Wake up to LIFE!
Dan"