Impozitecucardul.ro, varianta castigatoare in lupta cu impozitele si taxele romanesti

articol publicitate (participant la un concurs online):


Aplicatia Facebook,  a carei accesare va poate aduce si doua premii valoroase constand in doua  două smartphone-uri Samsung Galaxy SIII, in afara de informatiile extrem utile in materie de plata a impozitelor si taxelor locale, se afla la un click distanta de dvs.

Daca faceti parte dintre aceia care considerati o corvoada sa va platiti impozitele si taxele locale in mod traditional si nu vreti sa va mai enervati pierzand timp pretios la ghisee din institutii intunecoase, pline de energie negativa, plata cu ajutorul cardului este pentru dvs.

Puteti acum sa va platiti taxele fie online, dar chiar si la mall, daca locuiti intr-unul dintre orasele introduse in programul de schimbare a mentalitatii romanilor in materie de achitare a darilor catre buget, fie el si local.

Acest program, de plata moderna a impozitelor si taxelor  se afla deja in cel de-al treilea an de existenta si este in continua expansiune, fiind foarte apreciat de catre utilizatorii de carduri bancare, deoarece le usureaza foarte mult aceasta obligatie cetateneasca, pe care nu o pot evita.

Rezultatele partiale din acest an, 2013, privind achitarea impozitelro si taxelor locale cu ajutorul cardurilor sunt deja foarte bune, inclusiv datorita emulatiei produse pe Facebook in ceea ce priveste aplicatia special creata pentru internauti, care sunt incitati sa intre in joc, raspunzand la intrebarile propuse de initiatori, fie si doar pentru a putea intra in urna virtuala a concursului ce are drept premii doua telefoane inteligente Samsung Galaxy SIII. 


Mai aveti timp pana in 31 martie sa va alaturati si voi detasamentului de platitori prin card a impozitelor locale, beneficiind si de reducerea legala de 10% din cuantumul acestora.

De asemenea, orasul vostru poate primi  la finalul programului titlul de "Orasul Viitorului", daca cei mai numerosi platitori de impozite cu cardul vor fi concetatenii dvs.

Asadar: timp salvat, lipsa de stres, mai putini bani platiti datorita reducerii de 10% acordata, informare mai completa decat v-ar putea-o da un functionar, sansa castigarii unui telefon valoros si oportunitatea de a spune rudelor de peste ocean ca locuiti in "Orasul Viitorului" desi ati ramas in Romania.

Nu-i asa ca este grozav?

Mult succes!