Întâlnire de suflet: "Drum prin doliu" (București, 23 martie 2013, ora 10.00)



O noua intalnire pentru aceia care au pierdut pe cineva drag si nu reusesc sa se redreseze singuri dupa o asemenea incercare.

Va recomand aceasta intalnire, ce va avea loc in Bucuresti, sector 1 (peste drum de Judecatoria sectorului 6), Livia si Alex fiind niste gazde excelente, care te vor face sa iti deschizi sufletul cu foarte mult tact.

Te vei regasi cu siguranta in povestile celorlalti participanti, dar mai ales vei putea sa vorbesti despre durerea ta liber, stiind ca vei gasi alti oameni care te  vor asculta si intelege.

Cititi invitatia lor, luati-va inima in dinti si iesiti din depresie. Daca nu faceti voi primul pas, nimeni nu il va face in locul vostru... Ajutorul celorlalti vine de-abia mai apoi...




"Dragi prieteni bucureșteni, pe 23 martie 2013 vă invităm la o nouă întâlnire lunară cu prieteni vechi și noi, pe tema “Sănătatea familei în perioada de doliu”! Ne găsiți la Biblioteca “Marin Preda” între orele 10.00- 12.30, pe Str. Știrbei Vodă, nr. 168, București.
Participarea este gratuită şi numărul de locuri este limitat. Detalii și înscrieri la: contact@existaviatadupadoliu.ro sau 0745.55.66.02 sau completand un FORMULAR DE INSCRIERE (dacă nu ne cunoaștem deja):https://docs.google.com/forms/d/1xbLo3a6_RANXAMGpa_DPLSnyArgColeiKHJKuFyLVJw/viewform

Întâlnirea va cuprinde informații utile despre:
a. Familia în perioada de doliu. Ce alternative terapeutice există în București și cum puteți beneficia gratuit de ele.

b. Terapia prin lectură, cu un invitat special: Anda Mogoș – prima autoare româncă a unei cărți tip “self help” pentru perioada de doliu. Cartea “Drum prin doliu” va fi disponibilă la întâlnire, cu o donație între 10 ron și 40 ron, în funcție de posibilitatea fiecăruia. Sumele strânse vor fi investite în servicii terapeutice pentru familii îndoliate.




Gazdele Livia Căciuloiu și Alex Căciuloiu (psihoterapeuți) vă aşteaptă cu drag şi cu surprize plăcute!"