LEOFEX te invita sa descoperi la pas frumusetile din orasul tau


In urma cu doua saptamani, am participat alaturi de alti aproape 200 de concurenti  la un concurs inedit:  "Treasure Hunt Cultural prin Bucuresti".

Echipa mea a fost una grozava, desi la prima vedere parea destul de bizara, alaturi de mine mai fiind: un pusti de generala cu un aer de intelept, o functionara indragostita de plimbarile pe stradutele cu cladiri de epoca din "Micul Paris", un fotograf iscusit, care stie orice ungher al metropolei noastre si un student debordand de entuziasm, dovada ca nu toti internautii sunt neaparat niste prelungiri ale calculatoarelor lor, traind doar in virtual, ci mai exista printre ei si oameni vii, inteligenti, bine ancorati in lumea reala.

Concursul cu pricina consta in a ajunge la niste puncte fixe, amplasate pe traseul ce ne purta prin cele mai frumoase locuri din Capitala, unde ni se inmana de catre organizatori cate o ghicitoare pe care trebuia sa o dezlegam cat mai repede si mai corect posibil, pentru a putea sa ne deplasam (pe jos sau cu mijloacele de transport in comun bucurestene) spre urmatorul obiectiv turistic metropolitan, unde primeam un alt indiciu, invesmantat de asemenea intr-o cimilitura si tot asa... 

Aveam si o limita de timp pana la care puteam rezolva ghicitori si ajunge in diverse locuri emblematice din oras, unde trebuia sa ne facem si cate o  fotografie, in care sa aparem toti componentii echipei, poza urmand a fi la final validata de catre juriu.

Concursul a fost fain, distractia pe masura, ne-am simtit ca in serialul acela de pe AXN, pe care il ador: "Vanatorii de comori"...

In sambata de acum doua saptamani, in Bucuresti a fost un frig patrunzator de crapau pietrele, dar obstacolul pe care l-am intampinat noi, cei din echipa nr.6, nu a fost legat neaparat de vreme, ci... de incaltarile de concurs...

Ce-i drept, nu am pornit cu gandul de a castiga concursul cu pricina (in final ne-am clasat pe un onorant loc 10), dar cred ca daca aveam altfel de incaltaminte, mai adecvata evenimentului cu pricina, mai urcam niste locuri in top si, ce e mai important, mai bifam niste obiective turistice bucurestene de pe traseul competitional, pe care am fi avut ocazia le vizitam. 

Plus ca mai aveam ocazia si sa ne jucam mai mult, raspunzand la mai multe ghicitori, sa mai facem niste poze... 

Cand am vazut noua campanie initiata de catre LEOFEX  referitoare la "incercatorii de pantofi", m-am gandit cat de grozav ar fi fost sa facem noi lucrul acesta, in timpul acelui concurs de mers la pas prin Bucuresti (competitie in care autoturismului personal sau luarea unui taxi se interzicea prin regulament!)...

Propunerea de colaborare a celor de la firma oradeana LEOFEX mi se pare extrem de atractiva, in special pentru aceia dintre voi ce au  la dispozitie o saptamana libera, pe care si-o pot rezerva mersului pe jos.

Incaltarile cu pricina, care urmeaza a fi testate, mai trebuie precizat ca fac parte din colectia primavara/vara a firmei amintite.

Pana la 31 martie 2013, doritorii din orice colt al tarii, isi pot anunta in scris dorinta de a deveni temporar colaboratori LEOFEX.

In urma acestei saptamani neobisnuite de lucru, constand in a te plimba pur si simplu incaltat cu perechea de perechi oferita de LEOFEX, prin localitatea din coltul tau de Romanie, norocosii colaboratori selectionati vor primi si o remuneratie de 150 de lei pentru activitatea depusa. 

Pentru a primi acesti bani va fi necesar ca la finele celor sapte zile,  testerii de pantofi sa intocmeasca si un raport de purtabilitate a respectivei perechi de incaltari, referindu-se la mai multi parametri,  ce vor fi indicati de catre angajator, in urma interviului de selectie, celor admisi.

Daca ideea va surade, trimiteti rapid cv-ul vostru pe adresa cariere@leofex.ro sau inscrieti-va direct pe Facebook, pe adresa: http://www.facebook.com/LeofexRomania, unde veti primi informatii detaliate despre aceasta oferta originala.

Curriculum vitae expediat trebuie sa contina obligatoriu urmatoarele elemente:

- varsta;
- sexul;
- numarul purtat la pantofi;
- greutatea;
- alti parametri care sa ajute la evaluarea pantofilor (creativitatea va fi apreciata!);
- sugestii generale privind pantofii LEOFEX.Eu va urez mult succes si nu uitati ca orice calatorie incepe cu primul pas! Il puteti face cu LEOFEX!Nota:
- articol publicitar scris in cadrul unui concurs online