Parada de Ziua St. Patrick va incepe la 15,30, in Piata George Enescu din Bucuresti

Festivalul "St.Patrick's Day" a ajuns astazi in punctul sau culminant, reprezentat de Marea Parada in stil irlandez, eveniment de unde nu vor lipsi cimpoaiele, tobosarii, carele alegorice ce vor purta mesajul: "Happy Saint Patrick's Day, Romania!" ("La mulţi ani de Ziua Sfântului Patrick, România!") si, evident, dansatorii.

CAND INCEPE PARADA "ST. PATRICK'S DAY"

Va invit pe toti in Piata George Enescu, incepand cu ora 15,30,  pentru a porni pe traseul Calea Victorie - str. Lipscani, alaturandu-ne multimii verzi de petrecareti frumosi, care cred in trifoiul aducator de speranta. Acel trifoi modest, cu 3 foi, care se poate transforma intr-unul norocos, dupa ce vom reusi sa ii mai adaugam o foaie...

Haideti sa mergem si sa uitam pentru cateva ore de griji, de scandaluri meschine, de politicieni si sa ne cufundam in verdele vindecator (stiati ca energia inimii este verde?)...

Un verde datator de speranta, acum la inceput de primavara...

Grigore Lese va fi in fruntea paradei, alaturi de un grup de 20 de cimpoieri din Vaslui, Iasi, Prahova, Muntii Apuseni, Tara Vrancei si Bucuresti. 

Veniti in numar cat mai mare ca sa ne alaturam paradei si, prin veselia noastra, sa inseninam cerul Capitalei astazi, intr-o duminica in care vazduhul este nitel cam posomorat.

Prin veselia noastra putem sa desfacem pacla si sa zarim soarele bland de dupa-amiaza aparand pe azurul cerului bucurestean. Va prindeti in joc? 

Zambiti si razele soarelui va vor invita la dans si cant...

Va propun sa va imbracati in verde, daca aveti posibilitatea, pentru ca integrarea, armonizarea cu energiile binefacatoare ale Sarbatorii sa se realizeze mai rapid.


BRAM STOKER, CEL MAI CUNOSCUT SCRIITOR IRLANDEZ CARE A SCRIS DESPRE ROMANIA


Daca vreti, puteti sa veniti costumati in vampiri verzi, pentru ca, va aduc aminte, cel mai cunoscut scriitor irlandez care a facut publicitate tarii noastre, fara sa vrea, a fost BRAM STOKER, nascut la 8 noiembrie 1847, la Marino Crescent, in Clontarf, langa Dublin. 

DRACULA, vrem-nu vrem, a devenit brand de tara, iar negarea acestei realitati chiar nu are niciun rost. 

RESTRICTII RUTIERE IN BUCURESTI PE PERIOADA PARADEI

Traficul rutier va fi restrictionat pe Calea Victoriei din Bucuresti, intre strazile Stirbei Voda si Mihai Voda, a informat Brigada Rutiera a Capitalei.


Restrictia este valabila astazi, duminica, 17 martie 2013, intre orele 16:00 - 17:00.

Brigada Rutiera a Capitalei recomanda conducatorilor auto sa foloseasca urmatoarele rute ocolitoare:

Calea Victoriei - bd. Dacia - Piata Romana - Piata Universitatii;
Calea Stirbei Voda - str. Berzei - Calea Plevnei - str. Vasile Parvan - Splaiul Independentei.