Puzzle-urile copilariei...

Si pentru ca m-am trezit asa devreme astazi vreau sa va spun despre un lucru care mie personal imi trezeste numai amintiri frumoase.

Este vorba despre un puzzle cu zane Disney, dar si de puzzle printese Disney. In copilaria mea, aia pe care am avut-o, au fost multe moment frumoase alaturi de un puzzle. Un puzzle in viata unei fete conteaza mult. 

De ce? Pentru ca un puzzle ii poate dezmortii mintea, in acelasi timp ii solicita si ii cere encefalului sa proceseze anumite informatii si astfel poate ajunge la performanta ca de mic sau mica sa aiba cativa neuroni dezvoltati. In plus, cam asa ar trebui sa fie reprezentata copilaria. Plina de lucruri marunte, precum un puzzle care, de fapt, este format din sute de piese, facute sub forma unor bucatele, bucatele si pregatite pentru a fi impreunate. 

O bataie de cap pentru unii, un simplu joc al copilariei pentru altii, as putea completa. Asadar, poate sunteti acum parinti, insist cu ideea ca si voi ati fost copii si de aceea va sfatuiesc sa nu-i luati acest frumos privilegiu de a avea si el o copilarie amuzanta cu un puzzle.

Recomand figurine iron man si jucarii monster high

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!