"Sa ne vedem la primavara!" ... la Serendipity, in Bucuresti!

Va e dor de primavara?

Aduceti-o mai aproape de sufletele voastre prin mijlocirea  muzicii de calitate, intr-o locatie magica: Ceainaria Serendipity din Bucuresti.

Uite ce invitatie frumoasa pentru saptamana viitoare va transmit din partea inimosilor oameni de acolo:


"Dragi prieteni,

Va invitam la un ceai aromat la o seara de muzica live

…”Să ne vedem la primăvară”

Miercuri, 3 Aprilie, ora 20,30

Dan Vasilescu (chitară, voce şi muzicuţă) şi Natalia Colotelo-Pancec (vioară),

Repertoriul este alcătuit atât din compoziţii proprii (compozitor Dan Vasilescu) cât şi din cântece româneşti cunoscute (folk, romanţe, tangouri, etc.), presărat cu interpretări instrumentale (Brahms, Carlos Gardel, Piazzola, C. Porumbescu).

Violonista Natalia Colotelo-Pancec este membră a orchestrei Filarmonicii ”George Enescu” şi a fost distinsă cu premii naţionale şi internaţionale (concursul “Jeunesses Musicales”). În afara muzicii clasice abordează diverse stiluri – muzica folk, irlandeză (Shannon Band), ucraineană (formaţia Zorea), muzică veche şi latino-americană (cu Maxim Belciug), muzică contemporană (formaţia Devotio Moderna).

Pentru a-i cunoaşte mai bine pe artisti puteţi vizita site-ul (http://www.acum-folk.ro/asculta-piese-trupa-acum/ ) unde puteţi găsi şi legăturile cu clipurile de pe youtube, iar pentru a-i asculta live vă aşteptăm cu drag la concert.

Va asteptam la o seara de cantece si ceaiuri aromate!

***

Participarea la eveniment se face pe baza de rezervare si presupune consumatie.

Artist support: donatie libera.

Rezervarea se face exclusiv la adresa de email: events@serendipity-tea.ro si trebuie sa contina un numar de telefon de contact pentru a putea face reconfirmarea telefonica a numarului de locuri in ziua evenimentului.

***

Rezerva-ti un loc la events@serendipity-tea.ro

Rezervarile la acest eveniment incep de la ora 20,00, pentru a avea timp sa comandati si sa va servim ceaiuri, cafele si bunatati ale ceainariei pana la ora 20,30, ora dupa care vom mai prelua comenzi doar la finele evenimentului, din consideratie pentru artisti."


Bucurati-va sufletele cu muzica aducatoare de primavara!