Shoe Tester LEOFEX - o campanie nationala inedita


LEOFEX propune iubitorilor de pantofi din Romania sa incerce un nou job temporar: acela de tester de pantofi (sau "incercator de pantofi", daca preferati varianta autohtona)!


www.leofex.ro
 http://www.facebook.com/LeofexRomania

De aceea, cu ocazia lansarii colectiei de primavara-vara 2013, firma LEOFEX cauta 20 de colaboratori din toate zonele tarii, spre a-i angaja sa testeze pantofii cei noi, vreme de o saptamana.

Norocosii iubitori de incaltari moderne, vor trebui ca, dupa o saptamana de mers cu perechea de pantofi aleasa, sa intocmeasca "un raport de purtabilitate", in care sa isi expuna parerile obiective pe care si le-au format in legatura cu aceasta, din cel putin trei unghiuri de vedere:

- aspect;
- comoditate;
- mix&match (cat de bine se adapteaza, estetic si functional, respectiva pereche de pantofi testata la diverse piese vestimentare de primavara si/sau de vara).

In urma acestei saptamani neobisnuite de lucru, constand in a te plimba pur si simplu, incaltat cu perechea de perechi oferita de LEOFEX, prin localitatea din coltul tau de Romanie, colaboratorii selectionati vor primi si o remuneratie de 150 de lei. Nu-i asa ca e un job grozav? Mai ales acum, in prag de primavara insorita?

Daca ideea va surade, trimiteti rapid cv-ul vostru pe adresa cariere@leofex.ro sau inscrieti-va direct pe Facebook: http://www.facebook.com/LeofexRomania .

Curriculum vitae expediat trebuie sa contina obligatoriu urmatoarele elemente:

- varsta;

- sexul;
- numarul purtat la pantofi;
- greutatea;
- alti parametri care sa ajute la evaluarea pantofilor (creativitatea va fi apreciata!);
- sugestii generale privind pantofii LEOFEX.

Daca pantofii ocupa un loc de seama in viata voastra, grabiti-va sa va inscrieti pana la 31 martie 2013 la aceasta selectie inedita, desfasurata la nivel national, de incercat "papucei"! Nu aveti ce regreta!

Eu va urez mult succes si va invit sa ascultati si o melodie, interpretata de Zoia Alecu, care sa va aduca zambetul pe buze si inspiratie cat cuprinde, pentru clipa in care veti fi chemati la interviul original pentru functia de ..."incercator de pantofi", propusa de catre cei de la LEOFEX!