Unelte pentru optimizarea site-ului

SEO este o prescurtare in limba engleza de la Search Engine Optimization si semnifica optimizarea pentru motoarele de cautare. SEO a devenit un termen deja foarte des folosit, atat de webmasterii specializati, cat si de simpli utilizatori ai internetului care doresc sa isi creeze un blog personal sau pur si simplu doresc sa isi creeze un site pe o anumita nisa sau arie de interes.

Putem gasi pe www multe articole, multe tehnici de optimizare, asa ca oricine are acces la a invata notiunile de baza, dar si aprofunda anumite tehnici ce va pot ajuta intr-o campanie de optimizare a unui site, indiferent de natura acestuia.

 Firmele specializate pentru SEO care pot face treaba in locul dvs. putem gasi destule.

Specialist SEO este si SEO Monitor, site-ul care ti vine in ajutor cu instrumente de SEO si  mai ales cu strategie SEO, pentru ca majoritatea utilizatorilor de internet isi incep navigarea pe web folosind un motor de cautare (Google, Yahoo sau Bing fiind cele mai importante si utilizate). In felul acesta puteam cauta si gasi informatiile ce ni le dorim. Majoritatea traficului unui site provine de la un motor de cautare avand cea mai mare influenta asupra traficului unui site sau sursa vizitatorilor unui site.

Incearca noul keyword tool lansat de SEO monitor chiar azi! O sa iti placa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!