Cei opt prieteni 3D din ghiozdanul tau

Caietele smart de la www.rechizitelemele.net, cu acces la aplicatia Skag Ar, poposite la noi din insorita Elada, ofera scolarilor de orice varsta prilejul de a avea in ghiozdan, rucsac sau mapa, reprezentanti ai unor specii de animale si pasari mult indragite.

In plus, nici nu iti mai vine sa iti uiti caietul acasa, privandu-ti elefantelul adorat, leul sau gorila, de sansa de a asista la ore, alaturi de tine.

In zilele cand ai nesansa sa fii ascultat sau sa dai diverse lucrari scrise, parca si inspiratia vine mai usor cand stii ca exista un prieten secret care te sustine de pe coperta caietului tau favorit, fie el leu, tigru, pantera, gorila, delfin, colibri, vultur sau elefant.

Colegii tai de clasa te vor invidia pentru menajeria ambulanta, pe care o porti cu tine, pentru animalele ce se vor insufleti brusc in clipa in care vei apropia telefonul sau tableta de coperta viu colorata.

In acele ore de scoala in care, de regula, te plictisesti maxim, e suficient sa privesti la prietenul de pe coperta caietului si sa visezi la savana, la padurea ecuatoriala, la oceanul cel nesfarsit sau la crestele muntilor ce ajung pana la nori.

Ideal ar fi sa colectionezi toate cele opt modele de caiet smart cu Skag Ar, pentru ca nu se stie niciodata unde vei pleca in prima ta expeditie sau in ce rezervatie naturala vei avea sansa ca sa lucrezi peste ani ca voluntar.

Dupa ce vei intra in posesia setului de opt caiete cu animale 3 D diferite pe coperta, colectie pe care-o poti comanda simplu, chiar de pe internet, citeste despre fiecare animal si pasare in parte, tot ce gasesti, vizioneaza filme, intra in comunitati online de iubitori ai acestora si, cu siguranta, cand scoala se va fi terminat demult, chiar daca nu vei ajunge zoolog sau calator vestit, vei fi un vajnic aparator al speciilor pe cale de disparitie si acest lucru nu este deloc putin pentru un adult adevarat, care si-a pastrat sufletul de copil...









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!