Alege inteligent jucariile copilului tau!

Imi place sa cred despre mine ca sunt un parinte cu mintea destupata, ba chiar sunt acuzata de catre mama mea ca gresesc teribil, caci sunt mai degraba prietena copilului meu, decat clasicul parinte autoritar, care da explicatii de genul “Pentru ca asa am zis eu!” (Toata copilaria am urat acest argument!).

Asa ca si atunci cand vine vorba despre jucarii, jocuri si copii, sunt mai degraba adepta stilului american de crestere a copilului, adica il las sa isi aleaga exact acele jucarii pe care si le doreste, evident, cu masura, adica nu cumparam tot magazinul intr-o luna, ci doar un produs la 10-14 zile.

Cand am mers ultima oara impreuna la cumparaturi am admirat gama variata de produse, insa am fost foarte uimita sa vad doua jucarii adresate fetitelor: papusile Monster High de la Noriel si Lalaloopsy. La prima vedere numele lor a fost cel care mi-a atras atentia si am vrut sa le vad mai bine. Mai ales ca mai auzisem de papusi Monster High in alt context, intr-o discutie foarte aprinsa intre doua fetite, care nu reuseau sa se puna de acord care dintre figurine este mai frumoasa.

Poate ca sunt eu de moda veche si inca ma mai gandesc la vechile mele papusi, insa o prefer oricand pe Lalaloopsy de la Noriel in locul fetelor rele de la liceul monstrilor. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!