Carpisa, un brand italian ce castiga pas cu pas inimile romancelor!


Magazinul Carpisa Romania, deschis sambata, 22 iunie 2012, in incinta Baneasca Shopping City, si-a primit primii clienti invesmantat in haine de sarbatoare, in tonuri de verde si griuri calde, radiind de prospetime si lumina.


Carpisa made in italy

La fel ca in toate celelealte locatii in care sunt deschise magazine Carpisa, indiferent ca vorbim de Polonia, Franta, Estonia, Germania sau in orice alta parte a lumii in care micuta broscuta testoasa indragostita de genti si accesorii a ajuns, definitorii sunt elementele de design interior care indica entuziasmul, bucuria de a trai, caracteristici esentiale pentru iubitorii acest brand deja celebru, care in 2012 a ocupat pentru a cincea oara locul intai in Italia la sectiunea "genti si accesorii" (categoria retaileri).


genti si accesorii Carpisa


Si in acest al treilea magazin Carpisa Romania, broscuta-mascota are un loc de cinste, facandu-te sa zambesti larg, in momentele cand ai ocazia sa admiri produsele italienesti, asezate cu multa dibacie pe rafturile clasice sau in centrul buticului, pe standuri special gandite pentru a-ti permite sa admiri din mai multe perspective gentile, posetele, valizele, esarfele, umbrelele, portofelele, curelele si toate celelalte produse de top din cea mai noua colectie de primavara-vara.

In urma cu putina vreme, s-a trecut la redecorarea magazinelor Carpisa (sunt deja vreo 600 in intreaga lume!), drept un element esential in construirea continuitatii de brand. Iar acest lucru poate fi remarcat de-acum si la noi in tara.


genti si accesorii franciza Carpesa Italia


In principiu, s-a mers pe ideea ca verdele si griurile calde sunt cele potrivite pentru o comunicare vizuala mai eficienta, contribuind coloristic la afisarea mai buna a produselor, intampinandu-i cald pe  clientii sau potentialii clienti care iau contact direct, in magazinele offline, prin propriile simturi, cu propunerile Carpisa.

Brandul Carpisa este renumit in lumea larga si prin metoda de extindere la nivel global gasita, in regim de franciza, de regula prin incheierea unor contracte pe minim 5 ani, element esential pentru construirea pas cu pas a unei retele solide, ramificate, ale carei puncte nodale, buticurile moderne si atractive, trebuie sa fie amplasate in centrele istorice ale marilor orase ale lumii sau in complexele comerciale cu un numar  mare de vizitatori.

Sistemul de distributie Carpisa este extrem de  flexibil, noi si noi produse fiind aduse la intervale scurte de timp, ca o invitatie pentru fanii stilului Carpisa de a reveni iar si iar in magazinul din zona in care locuiesc, pentru a descoperi cele mai noi surprize oferite de catre designerii brandului, care, dupa cum s-a demonstrat deja, au o creativitate debordanta.


genti si accesorii Carpisa

Produsele Carpisa se adreseaza cu precadere  femeilor cu varste cuprinse intre 20 si 45 de ani, pasionate de moda, dar nici barbatii nu sunt uitati.



Insule Marea Mediterana
genti si accesorii de plaja
Pentru clientii romani care nu locuiesc in zona Bucurestiului sau in Constanta, unde s-au deschis deja magazine Carpisa, exista posibilitatea admirarii si achizitionarii produselor din colectia primavara-vara a brandului italian de pe site-ul Shoes.ro, de unde, la niste preturi competitive, va puteti achizitiona geanta de mana sau de voiaj, cosul de plaja, precum si valiza, cureaua sau esarfa, posetuta sau portfardul dorite.





Va invit sa va inscrieti si pe pagina de pe Facebook, Carpisa Romania, a doua din lume dupa numarul de fani (imediat dupa aceea din Italia), ceea ce reflecta, daca mai era nevoie de o confirmare suplimentara, succesul de care se bucura deja acest brand si pe meleagurile noastre.


Carpisa Baneasa Shopping City Center


Asadar intra si tu in lumea colorata a broscutei de la Carpisa si bucura-te de fiecare clipa de viata!


genti si accesorii Carpesa franciza Romania

surse foto text:

www.facebook.com/pages/Carpisa-Romania
www.shoes.ro



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!