Coasta Croatiei, locul perfect pentru o vacanta de neuitat!

Pe coasta Croatiei se afla zeci de insule deosebit de frumoase, iar printre acestea se remarca Hvar, una dintre cele mai luxoase insule ale Croatiei. Totodata, Hvar este o insula din Croatia ce dispune de o vegetatie bogata si impresioneaza prin campurile sale de levantica. 

Daca doriti sa va plimbati prin paduri preistorice sau sa vizitati orase stravechi, atunci trebuie cu siguranta sa mergeti in insula Cres. Aici se poate servi mielul croat delicios sau se pot admira frumoasele resedinte in stil venetian. 

O insula spectaculoasa din Croatia este Mljet, care dispune de peste 72 % de padure, iar in anul 1960 a fost infiintat Parcul national Mljet. O alta insula frumoasa a Croatiei este Rab, ce dispune in partea de sud-vest de paduri de pin, plaje si golfulete, iar in partea de nord-est se afla locuinte. In partea de nord-est a insulei se afla plaje cu nisip.

Acestea sunt cateva dintre zecile de insule ale Croatiei. 
Astfel, Croatia si insulele sale permit turistilor sa se bucure de mare si de atractii naturale deosebite.E-avion.ro este site-ul online pe care ti-l recomand pentru a-ti achizitiona bilete avion Cairo sau bilete avion Cancun!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!