Cursurile pentru copii de la Sarinda Kids Club fac diferenta!


Deja a devenit o banalitate ca un copil  invata prin experienta directa, iar jocul este cel mai important mijloc de cunoastere la varstele fragede (si nu numai!). Doar ca "experienta directa" se refera la "experienta REALA", nicidecum 100% la cea virtuala, care, desigur, trebuie sa fie si ea luata in seama acum, in zori de secolul 21, dar in niciun caz sa nu devina unicul izvor de informatii despre lume si viata.

Daca va doriti pentru prichindeii vostri un loc feeric, unde ei pot sa se joace sub supravegherea unor instructori iscusiti, dezvoltandu-si in acelasi timp si aptitudinile native, indiferent ca vorbim de talentul artistic in ale picturii, modelajului, teatrului sau al indemanarii in realizarea de figurine origami, cu siguranta Sarinda Kids Club este cea mai buna alegere!


Sub indrumarea personalului de specialitate, copilasii vostri, incepand cu varsta de 1,5-2 ani si pana la cei mai maricei, deja adolescenti de 15 ani, prin joc, dans sau arte plastice vor invata lucruri noi, vor socializa si vor petrece niste clipe de neuitat, legand poate si niste prietenii frumoase, stiut fiind ca nimic nu poate egala trainicia si sinceritatea unor amicii legate in copilarie si adolescenta.

Cursurile si atelierele de creatie se desfasoara intr-o locatie frumoasa, ce dispune de sali luminoase, aerisite, dotate corespunzator, acest club pentru copii fiind unul de top.

Instructorii vor urmari copiii si le vor prezenta parintilor vestitele RPC-uri (Rapoarte de Progres al Copilului), in care se va reflecta evolutia acestora in ceea ce priveste comunicarea, stabilirea de relatii de prietenie cu alti prichindei de varsta lor, nivelul creativitatii la care au ajuns.

Eu va recomand cu multa caldura atractivele cursuri de dans pentru copii, atelierul de dactilopictura pentru prescolari sau atelierul de origami, pe care ei le pot incerca chiar in aceste luni, la scoala de vara Sarinda Kids Club.

Abonamentele lunare,  ce se invart in jurul sumei de 140 de lei, consider ca au o valoare rezonabila, nefiind deloc impovaratoare pentru bugetul familiei, daca luam in considerare ceea ce se ofera in acest pret: instructori specializati, materiale didactice, precum si sortulete de protectie care se utilizeaza in cadrul unor ateliere de creatie, precum acelea ale micilor artisti plastici.

In plus, copiilor le sunt oferite si gustari bio, ca parte esentiala in invatarea unui stil de viata sanatos inca de la cele mai mici varste.

Dupa o serie de asemenea de cursuri si ateliere de creatie, cu siguranta prichindeii dvs. vor incepe un nou an scolar, la toamna, incarcati cu multa energie pozitiva si creativitate debordanda, surclasandu-i de departe pe colegii lor pentru care si aceasta vacanta va insemna, la fel ca si in celelalte luni ale anului, tot statul cu orele  cu ochii intr-un ecran (indiferent ca e vorba de laptop, televizor, tableta sau  smartphon), intr-o camera de bloc, in solitudine, incercand sa-si traiasca un surogat de copilarie, prin evadarea in virtualul unei lumi artificiale mult mai primejdioase decat ar parea la prima vedere.

Aceast lucru se intampla si pentru ca in orasele de betoane contemporane  locuri de joaca sunt tot mai putine, iar primejdiile si aici tot mai multe (incepand cu soferii ametiti de viteza, consumatorii de substante interzise, obsedatii sexual si chiar cainii vagabonzi tot mai agresivi), in timp ce parintii sunt tot mai ocupati, lucrand pana si 16 ore pe zi, coplesiti de grijile cotidiene.

Acordati-le sansa prichindeilor dvs. sa se bucure de o vacanta "mai altfel" la Sarinda Kids Club!  Mai tarziu va vor multumi!Copilul tau e innebunit dupa Lego City si figurine Batman?
Le gasesti la preturi foarte bune pe www.elefant.ro!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!