Comanda si tu un buchet de trandafiri special de la Floraria cu Povesti!

Campania de promovare pentru "Floraria cu Povesti" desfasurata pe platforma de concursuri Blogawards.ro este una de suflet, dat fiind ca acest butique elegant  este  un loc de unde se trimit flori online incarcate cu bogate emotii pozitive, catre persoane cu adevarat speciale.

Floraria cu Povesti este spatiul offline,dar si online, de unde poti trimite cadouri inmiresmate, extrem de rafinate, fiintelor dragi din viata ta carora vrei sa le comunici mesajele tale intr-un mod cu totul si cu totul original.

Fascinantele buchetele de trandafiri rosii, galbeni, portocalii, albi, roz, precum si buchetele asortate, vor ajunge la destinatie, prin intermediul unor curieri imbracati extrem de elegant, in niste cutii deosebite, in care vor mai exista si gandurile tale prinse intr-un ravas filigranat, precum si cateva sfaturi despre ingrijirea florilor si un pliculet cu un praf special destinat prelungirii vietii rozelor si, implicit, a emotiilor pe care le poarta ascunse in inimile lor vegetale.

Floraria cu Povesti este locul unde emotiile sunt inglobate in cadouri inedite, asa incat si dupa multa vreme persoana careia ii este destinat buchetul de flori isi va aduce aminte cu nostalgie de momentul primirii lui si de febrilitatea cu care a inceput sa desfaca acea cutie-surpriza ce adapostea buchetul.Timpul de expediere pentru buchetului de trandafiri comandat, ce poate fi insotit si de alte cadouri auxiliare (o sticla de vin, o cutie de bomboane),  functie de dorinta celui ce face comanda in mod direct sau prin intermediul site-ului www.florariacupovesti.ro, este de circa 3 ore, asa incat mesajul trimis sa isi produca efectul in timp util, iar emotia sa isi faca efectul scontat asupra persoanei de la adresa de destinatie.

Accesand site-ul Floraria cu Povesti vei putea sa iti alegi varianta de manunchi de roze cea mai potrivita, iar daca vrei ceva cu totul si cu totul nemaivazut, este suficient sa iei legatura cu florarii cochetului boutique din Bucuresti, str. Panait Istrati, nr 42-44, tel. 0744385925, pentru a pune la punct detaliile comenzii tale foarte speciale, pentru o persoana cu totul speciala.


Eu iti recomand sa iei in calcul si buchetele promotionale de 33 de trandafiri, la un pret de 296 de lei, din aceasta luna, iulie, care vor face cu siguranta senzatie, in momentul in care vor ajunge la destinatie! Intra si tu pe site si alege culoarea favorita a acestor trandafiri minunati!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!