Lucian Joita – un fotograf de nunta din Bucuresti care face diferenta

www.efotografnunta.ro

Sezonul nuntilor a inceput deja si cautarile pentru aflarea unui fotograf de nunta, care sa presteze niste servicii complete „foto video nunta”, sunt tot mai febrile.

Ca de obicei, luati cu celelalte pregatiri, majoritatea mirilor lasa pe ultima suta de metri aflarea unuia dintre personajele cele mai importante in economia unei nunti reusite: fotograful care va imortaliza cu maiestrie evenimentul, in toate fazele desfasurarii sale.

Pentru a evita solutia de ultima clipa, de a apela in disperare de cauza la un necunoscut, fara niciun portofoliu, ori la vreun prieten posesor de aparat foto sau de camera video de amatori, eu va propun, mai ales daca sunteti din Capitala, sa intrati pe site-ul unui profesionist: Lucian Joita – un fotograf de nunta care o sa va multumeasca pe deplin prin serviciile foto video nunta pe care vi le poate oferi.fotograf nunta Bucuresti
Lucian Joita este un pasionat al artei fotografice, care a facut din acest hobby o profesiune de credinta, incercand pe zi ce trece sa se perfectioneze, astfel incat sa atinga noi si noi performante in acest domeniu fascinant.


Echipamentele sale foto-video sunt profesioniste, asa incat nu riscati sa traiti o imensa dezamagire dupa petrecere, pentru ca nu ati ales un fotograf de nunta cu talent si suficienta experienta in materia serviciilor foto-video de nunta.

Iar pentru ca lucrurile sa tinda cu adevarat spre perfectiune, va recomand sa apelati la Casa Anke, pentru ca nunta dvs. sa fie cu adevarat memorabila, fara niciun scurtcircuit care sa se strecoare insidios in acea zi de sarbatoare, umbrindu-i stralucirea.

In plus, va recomand ca, macar cu o saptamana sau doua inainte, sa faceti in liniste o lista cu momentele speciale pe care doriti sa le surprinda fotograful de nunta.

Tineti cont in alcatuirea acestei liste ca mini-sedintele foto vor dura vreo 3-5 minute fiecare, asa ca focusati-va pe cele mai importante dintre ele, pentru ca altfel, in calitate de miri, veti fi simpli actori la nunta voastra, neputand trai cum se cuvine emotia acestui eveniment, deosebit de important din viata oricarui om.


Lucian Joita - fotograf de nunta
                                                  
                                                                      www.facebook.com/joita.lucian

- articol participant la campania Blogawards - „Fotograf de nunta” (iulie 2013)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!