OnlineBijoux va ofera bijuterii din bronz pentru a va conecta cu energiile vechilor daciAlaturi de aur si argint, bronzul este aliajul ce a avut o insemnatate deosebita pentru artizanii ce prelucrau metalul inca de acum 3-4 milenii...

Acest lucru este demonstrat pana in zilele noastre si prin amanuntul, deloc de neglijat, ca medaliile ce se acorda in competitii pentru locul al treilea sunt ... de bronz.

Pentru a ma referi doar la cele mai recente descoperiri ce au ca vedeta incontestabila acest aliaj deosebit, bronzul, as putea aminti mai intai de localnicul din localitatea Ciumesti (Satu Mare) ce a descoperit in timp ce lucra in gradina din spatele casei un adevarat tezaur vechi de peste 3000 de ani, conform digi24.ro.

Piesele scoase la lumina pe meleaguri satmarene ( arme, bijuterii si unelte din bronz) se pare, spun cercetatorii locali, ca fac parte dintr-un depozit sau tezaur de piese ingropat la marginea unei vechi asezari preistorice, unde exista in aceeasi perioada si un atelier de prelucare a metalelor, descoperit si studiat de catre istorici in urma cu mai multe decenii.

Si mai de curand, la inceputul lunii august a acestui an, agentiile de presa difuzau o alta stire ce a facut senzatie, macar printre cei pasionati de arheologie si de tot ce tine de fantasticul sit de la Sarmizegetusa Regia.

In urma uneia dintre furtunile puternice ce au avut loc luna trecuta, s-a produs dezradacinarea unui fag, ce crestea in acel spatiu sacru pentru  noi, romanii, ce rezerva permanent noi si noi surprize celor interesati de istoria stramoseasca.

Asa a iesit la lumina din pamant, dupa apriga furtuna,  si o exceptionala matrita de bronz, pentru turnat piese din metale pretioase.

Matrita de bronz este deocamdata unica descoperita pe teritoriul fostei Dacii si se afla in prezent la Muzeul din Deva unde este analizata de catre specialisti, relateaza stirileprotv.ro.

Avand in vedere cele de mai sus, faptul ca bijuteriile din bronz sunt din nou la moda nu ne mai starneste mirarea, ba chiar putem sa consideram acest lucru drept obisnuit.

Totusi, daca v-as intreba cate bijuterii fashion din bronz aveti in caseta cu giuvaieruri personale, probabil ca mi-ati raspunde ca niciuna, pentru ca nu sunt dintr-un metal pretios, pentru a le baga in seama...

Acum, dupa ce v-am povestit ca stramosii nostri iubeau acest aliaj, confectionand cu mare arta bijuterii en gross de bronz, ce-ati zice sa va achizitionati si dvs. cateva, la preturi mai mult decat rezonabile, din magazinul OnlineBijoux?

Veti fi la moda, le veti putea purta fara grija ca ati putea fi jefuiti pe strada si, mai ales, veti putea sa va conectati peste timp cu energiile stramosilor nostri, care iubeau si ei nespus bijuteriile din bronz!

Iata spre exemplificare un inel cu un design extrem de interesant:

bijuterii fashion bronz
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!