Secretele unui somn linistit!

Cu totii stim ca somnul este foarte important pentru sanatatea noastra, de aceea trebuie sa stii ca varsta şi starea ta de sanatate sunt doi dintre factorii importanti de care trebuie sa tii cont atunci cand iti alegi salteaua. Aceasta trebuie sa-ti ofere sprijin în mod uniform.

Un studiu arata ca pana si cele mai mici nereguli ale saltelei influenteaza intr-o masura  mare calitatea somnului, durerile de dimineata si starea de somnolenta pe parcursul zilei. Desi saltelele asociate în cele mai multe cazuri cu un somn odihnitor erau cele care se mişcau cel mai puţin, nevoile privind fermitatea acestora variază de la o persoană la alta.


 Si vechimea saltelei poate influenta calitatea somnului. In timp, saltelele se uzeaza si pot pierde din calitaţile de suport pentru coloana şi pentru articulaţiile tale iar daca suprafata capata neregularitati sau te împunge în somn trebuie schimbata, fiindcă iti strica calitatea acestuia.


 În mod normal, trebuie să înlocuieşti o saltea la fiecare zece ani.


Pentru a pastra o calitate optima a somnului, care este foarte importanta pentru toti dintre noi, va recomand sa folositi o saltea pat Salterra, o saltea cu adevarat exceptionala!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!