Un fotograf de nunta din Bucuresti, cu adevarat profesionist, gasesti pe www.efotografnunta.ro!


Esti pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta...
Ti-ai ales deja rochia de mireasa visata de la Casa Anke, ai rezolvat cu restaurantul, orchestra, ai ales deja biserica unde te vei cununa religios, lista de invitati este si ea finalizata si invitatiile de nunta trimise de ceva vreme...

A mai ramas acum sa alegi un fotograf de nunta din Bucuresti „profi” si incepi sa scotocesti internetul, dupa cuvintele-cheie: "“foto video nunta”.

Nici nu credeai ca poate fi un demers atat de anevoios!

Eu zic ca ar trebui ca mai inainte de a lua legatura cu un fotograf de nunta, interesandu-te de pretul unui album de nunta sau al unui pachet complet, la o firma specializata in oferirea de servicii foto video nunta, sa iti clarifici in detaliu in primul rand ce va doriti, tu si mirele, de la acest profesionist in imortalizarea unuia dintre cele mai importante evenimente din viata.

Desi nu pare, un fotograf de nunta, prin serviciile "foto video nunta" oferite, este un vanator de emotii-amintiri pentru intreaga ta existenta.

Iar pentru asta trebuie sa apelezi la un fotograf de nunta profesionist, nu la un purtator ocazional de aparat foto de duminica, ce vrea sa isi mai rotunjeasca si el veniturile ciuntite de criza facandu-se „pozar de nunta”!

Cu siguranta, „fotografia de nunta” a fost, este si va ramane si in continuare o imensa provocare pentru orice fotograf profesionist care se respecta, putandu-se asemui, intr-o anumita masura, cu saritul cu o coarda elastica.

Spun acest lucru deoarece tensiunea la care se lucreaza este extrem de ridicata, mirii si nuntasii aducand de foarte multe ori si ei un plus de stres pentru fotograf, prin pretentiile exagerate pe care le au, de regula post factum.

Un fotograf de nunta poate afla doar la sfarsit, in momentul predarii albumelor foto in format clasic si digital, daca rezultatul muncii sale, in care a investit, asemeni oricarui creator, atata suflet, este apreciat la justa valoare si de catre cei ce l-au angajat, mai ales in cazul, deloc fericit, in care termenii contractului de prestari servicii nu au fost bine definiti inca de la inceput.

Tocmai de aceea, primul sfat in alegerea unui fotograf de nunta si a unor servicii foto video nunta care sa fie de top, ar fi acela de a defini extrem de bine ce doriti cu adevarat sa obtineti in final de la profesionistul imaginii pe care il veti angaja. Un creion si o foaie de hartie pe care sa scrieti dorintele dvs. in acest sens au sa va permita focusarea mai buna pe ceea ce vrei sa ai la finalul nuntii si veti putea negocia apoi in cunostinta de cauza cu acesta.Mai apoi, dupa aceasta etapa preliminara, poti incepe sa studiezi portofoliile diversilor fotografi de nunta din Bucuresti si sa il alegi pe acela cu care rezonezi cel mai mult.


www.efotografnunta.roEu iti propun sa studiezi cu atentie fotografiile de nunta realizate de fotograful Lucian Joita, un profesionist cu o vasta experienta in domeniu.


Intra pe www.efotografnunta.ro si s-ar putea sa ai revelatia ca este exact omul pe care vrei sa il ai la nunta ta, pentru a imortaliza asa cum se cuvine cele mai importante momente ale ceremoniei!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!