Vogati.ro - site-ul unde gasesti haine barbatesti online de calitate la preturi mici!


Se stie ca barbatii urasc sa mearga la cumparaturi in magazinele offline. Li se pare o pierdere cumplita de timp, spre deosebire de o iesire la bere cu prietenii sau la o partida de fotbal, ori, pur si simplu, de testarea ultimei aplicatii pentru tableta aparute pe piata.



Daca intr-un magazin real iau primul produs ce le pica in mana si li se potriveste cat de cat, nu acelasi lucru se intampla insa in mediul online, loc unde se simt precum pestii in ocean.

Femeile adora sa mearga la Mall-ul real, eventual insotite de vreo prietena, ca sa poata proba, barfi, savura o cafeluta la o terasa, mai putin le place sa isi comande articole asa, "in orb", prin calculator, fara posibilitatea de a socializa si a putea face o sedinta de shopping-terapie.

Totusi, internetul romanesc este plin de magazine virtuale exclusiviste, unde se vand haine felurite destinate doar femeilor.

In ceea ce priveste insa unele specializate in oferirea spre achizitie de haine online barbatilor, trebuie sa scotocesti mult si bine printre meandrele virtuale, pana sa dai de cateva cu adevarat de luat in seama, care sa ofera piese de imbracaminte si accesorii barbatesti de buna calitate si la preturi accesibile.




Vogati.ro este un asemenea paradis al vestimentatiei pentru  barbati, unde cei interesati pot sa admire si sa achizitioneze o gama extrem de larga de produse, replici ale unor marci vestite, foarte bine realizate.

Vogati.ro este un site extrem de functional, logic, plin de oferte bune.




Interfata sobra, dar in aceeasi masura prietenoasa, incarcarea extrem de rapida a paginilor site-ului, imbie clientul, pornit la vanatoare de imbracaminte pe internet, sa rasfoiasca catalogul produselor propuse pe www.vogati.ro cu atentie maxima.

Gasesti aici de la sacouri la camasi si tricouri moderne, de la bermude la blugi, ca sa nu mai vorbim de replici ale unor marci vestite de ceasuri, ochelari de soare sau parfumuri.



Utilizatorii nu se vor simti pierduti in acest magazin electronic, deoarece regulile de pe alte site-uri sunt pastrate si aici:

- pentru a gasi un articol, este suficient sa utilizam modulul de cautare aflat in dreapta sus pe paginile virtuale;

- daca dorim un produs care nu este momentan pe stoc sau informatii suplimentare, pe site un formular de contact este pus la dispozitia clientilor si a potentialilor clienti;

- exista si o pagina de Facebook Vogati foarte accesata, magazinul virtual avand peste 116.000 de fani;

- newsletter-ul este cel ce va tine la curent cu cele mai calde reduceri, promotii, noutati.

De asemenea, de remarcat ar fi si faptul ca pe vogati.ro exista  o pagina de unde poti afla ce marime de haine ti se potriveste, dar si una de cadouri.

Pachetele-surpriza cu replici ale unor parfumuri celebre, ceasuri,  tricouri sau bermude, va sunt oferite la preturi foarte bune, de pana la 129 de lei, pentru a face persoanelor dragi niste surprize frumoase si utile.

Plata se face in sistem ramburs, prin curier, la primirea marfii acasa.

Demn de remarcat este si faptul ca, daca alegem un cadou de pe vogati.ro pentru o alta persoana, putem sa solicitam trimiterea pachetului la adresa sa sau birou prin curier, iar noi, cei aflati la alta adresa, putem achita costul fara ca el sa stie, daca solicitam acest lucru prin formularul de comanda.

Comenzile telefonice, daca nu vreti sa utilizati formularul de comanda,  se fac de luni pana vineri intre orele 10:00 si 19:00 : 0758187008 | 0768468912 | 0733603511

Va invit sa accesati cu incredere site-ul Vogati si o sa fiti sigur foarte incantati de ceea ce veti gasi acolo!


Si ca un ultim element de culoare: daca pe un site cu haine de dama nu vei gasi articole  barbatesti, pe vogati.ro si femeile au pagini dedicate de unde isi pot alege o bijuterie cu cristale Swarovski sau replica vreunui parfum celebru. Asa, ca sa nu existe discriminare! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!