Bijuteriile SilverZone, sursa de inspiratie pentru alegerea unor tinute vestimentare originale!


Mai va amintiti vremea, deloc indepartata, cand petrecerile cu tematici diverse erau extrem de prezente prin cluburile din orasele noastre, cand ne chinuiam sa ne alcatuim tinute cat mai adecvate subiectului propus, dar in egala masura sa fie si extrem de originale, care sa starneasca admiratia celorlalti participanti la aceste evenimente, pline de culoare si de voie buna?
Poate chiar voi ati organizat acasa, impreuna cu prietenii, asemenea seri fantastice, de care si acum va mai aduceti aminte cu drag, in clipele cand priviti fotografiile din albumele digitale sau clasice.
Privind la oferta de bijuterii handmade,extrem de viu colorate, propuse noua pe site-ul SilverZone.ro, ma gandeam ce petreceri formidabile s-ar putea organiza pornind de la o pereche de cercei, un colier spectaculos sau o bratara plina de semnificatii vizuale.
Avand in vedere pretul foarte mic al unora dintre acestea, daca vrei sa organizezi o petrecere diferita de cele clasice, de tinut minte multa vreme de acum inainte, ai putea darui chiar tu celor pe care ai vrea sa ii ai printre petrecareti cate un mic obiect, functie de care el sau ea sa isi alcatuiasca o tinuta pe masura.
Distractia ar fi garantata, mai ales daca vei alege si o tema pe care amicii tai sa o respecte, macar in linii generale.
Cu putini bani se pot face minuni (eventual se poate face o cheta "de criza", inainte, printre viitorii invitati, destinata achizitionarii bijuteriilor!), asa incat sa ne aducem putina culoare in viata, scuturandu-ne de conventionalismul aplatizant, care nu ne mai permite sa ne punem in functiune energiile creative.

Pentru inceput poti alege, de exemplu, o petrecere in stil african, bijuteriile cu pietre semipretioase, adaugate celor mai ieftine, dar foarte bine lucrate, handmade, putand sa o transforme intr-un eveniment remarcabil, de efect.

Daca as fi invitata la o asemenea petrecere, mie mi-ar place sa primesc cadou aceasta pereche de cercei albastri, precum Pasarea Sperantei:sau... poate, acest colier-guler, extrem de spectaculos:

Si, chiar daca nu veti putea organiza sau nu veti avea sansa de a fi invitate la o asemenea petrecere, puteti sa va alegeti modul in care sa va imbracati intr-o zi sau alta, la un eveniment sau altul, la o intalnire romantica sau la una de afaceri, pornind putin invers: inventandu-va o tinuta originala (dar nu socanta), rafinata (dar moderna in aceeasi masura), primul pas fiind o bijuterie, fie ea o bratara, un colier sau o pereche de cercei.
S-ar putea sa ajungeti in final la niste combinatii de vesminte si podoabe ce nici nu v-ar fi trecut prin minte initial, dar care vor contribui din plin ca sa ii impresionati in mod placut pe ceilalti oameni cu care veti interactiona.
Va invit sa intrati pe Silver Zone si sigur o sa gasiti acolo bijuterii incantatoare, la preturi rezonabile, surse sigure de inspiratie pentru fiecare dintre voi!
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!