Bursadeprint.ro - locul de unde iti alegi tipografia care sa iti realizeze comanda de plicuri personalizate!


Daca vezi bogata oferta  pe Bursa de Print de plicuri personalizate, iti dai seama ca acest mod de a-ti face reclama offline nu s-a demodat, fiind un mijloc destinat in a oferi destinatarului, actual sau viitor beneficiar al produselor si serviciilor tale, informatii extrem de utile, incepand cu sfera ta de activitate, adresa unde te pot gasi, telefonul, pana la sloganul firmei  si un logo cu mare impact vizual, care sa te diferentieze de competitori.

In plus, in conditiile in care tot mai multe companii au renuntat sa mai expedieze frecvent scrisori publicitare clasice, recurgand la metoda mult mai simpla, dar si extrem de agasanta, a mesajelor online, care de multe ori sunt la limita spam-ului, consider ca acele firme ce au curajul sa investeasca in scrisorile expediate in plicuri publicitare, trimise ca pe vremuri, direct in cutiile postale ale potentialilor clienti sau ale acelora actuali, pot sa isi mentina si sa isi extinda pozitia pe piata, chiar daca este criza.

Uneori, un plic personalizat este mai eficient decat o carte de vizita, deoarece, daca beneficiaza si de niste elemente vizuale deosebite, facute sa il impresioneze placut pe destinatar, acesta, chiar daca nu va comanda produsul sau serviciul propus de dvs. imediat, s-ar putea ca sa pastreze acel plic si, dupa o vreme, sa ia decizia de a va contacta telefonic, online sau chiar de a va face o vizita la sediul magazinului, biroului sau atelierului, functie de activitatea pe care o desfasurati.

Daca v-ati gandit deja ca plicurile personalizate va sunt de folos, probabil ca dilema este aceea de a gasi cea mai buna tipografie care sa va tipareasca aceste, doar in aparenta, banale dreptunghiuri de hartie.

Bursadeprint.ro este un serviciu online, oferit de SC.BURSE PE INTERNET SRL, pe care eu vi-l recomand cu caldura, deoarece aici, nu doar ca veti putea gasi rapid cea mai buna oferta pentru realizarea plicurilor personalizate (tinand cont de cei 3 factori de esentiali: calitatea, pret, timpul de executie), dar, dupa ce va veti inscrie pe site, o sa primiti consultanta specializata, in situatia in care doriti sa va faceti o campanie publicitara de anvergura, nu doar sa comandati diverse produse personalizate necesare in activitatea pe care o desfasurati.

Pe site-ul celor de la Bursadeprint.ro exista si o sectiune de "Recomandari", indiferent ca vorbim de prestatori de servicii in materie de tiparituri, grafica sau  materiale promotionale, lucru extrem de important, daca luam in calcul ca deja peste 2000 de agenti economici specializati s-au inscris pe acest interesant si util site.

S-ar putea sa va intereseze si acea sectiune de pe Bursa de Print in care puteti sa lansati cererea de produse personalizate, firmele de profil interesate putand sa va propuna oferta lor specifica de pret, calitate si timp de executie, fapt ce va face sa alegeti in cunostinta de cauza.

Evident, daca aveti rabdarea de a rasfoi catalogul Bursei de Print, o sa vedeti si recomandarile primite de anumite firme ce isi ofera serviciile.

Intrati chiar acum pe Bursa de Print, faceti-va cont si nu veti regreta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!