Floridelux.ro a intrat in Top 1-800Flowers – BloomNet!

Floridelux.ro a intrat pe piata romaneasca de profil in urma cu un deceniu, fiind prima florarie online cu adevarat serioasa, in care clientii puteau atat sa comande, cat si sa plateasca online.

De ce „flori de lux”? Pentru ca in aceasta florarie virtuala gasiti cele mai frumoase buchete de trandafiri, crini imperiali, gerbera, cat si multe alte feluri de flori, pentru ca persoana careia ii sunt destinate sa se bucure din toata inima la primirea acestui cadou delicat, ce trebuie sa fie ales cu adevarat pe gustul sau.






FlorideLux.ro este cel mai bine cotat furnizor de flori si aranjamente florale business, reusind, datorita calitatii deosebite a serviciilor oferite, sa aiba in prezent un portofoliu extins de clienti-companii, extrem de fideli.


FlorideLux a devenit din iunie 2013, ca o recunoastere a notorietatii dobandite in acesti 10 ani, reprezentantul unic pentru Romania in reteaua de floristi internationali de top 1-800Flowers – BloomNet.

Asa se face ca de doua luni, FlorideLux poate sa onoreze si comenzi in afara tarii.

Floridelux dispune de un foarte util depozit propriu, in care sunt pastrate in conditii optime florile, acestea fiind destinate exclusiv livrarilor catre clienti, nicidecum vanzarilor en-gross.

De ce sa comanzi de la floraria online FlorideLux?


In Romania, transportul florilor se face gratuit, de catre curieri amabili, special pregatiti pentru a aduce zambetul pe buze persoanei destinatare.

Alaturi de flori va exista si o felicitare, gratuita, indiferent de tipul comenzii (buchete de flori, aranjamente florale etc.) si de valoarea acesteia.

Clientii beneficiaza de o reducere de 10% din viitoarea comanda si, in plus, exista si garantia de returnare a banilor, daca apare cumva vreo problema in livrare.

De asemenea, pentru comenzile catre adrese din Bucuresti si zonele limitrofe, plata se poate face si la livrare, ramburs, nu doar anticipat.


Designeri priceputi realizeaza adevarate opere de arta din micutele fiinte vegetale, pentru ca, aceasta florarie virtuala nu este o florarie meschina “de apartament”, ci o afacere serioasa desfasurata intr-un spatiu generos, de peste 500 de metri patrati, in care se intalnesc afacerile cu dragostea pentru flori.


In decursul anilor, incepand cu 2003 pana in prezent, FlorideLux s-a tot extins in mediul virtual, asa se face ca puteti gasi flori online superioare calitativ, atat pe site-ul principal, cat si pe celelalte, mai noi: cosuridelux.ro, coroane.ro, florarie-flori.com, gradinidelux.ro .

Ca o facilitate suplimentara, nu e nevoie de inscrierea de fiecare dintre aceste website-uri, un singur cont este suficient, pentru a patrunde in lumea minunata a aranjamentelor florale deosebit de inspirate.


Nu ocoliti nici pagina de Facebook, unde veti putea interactiona cu oamenii ce lucreaza la FlorideLux, dar si cu ceilalti fani ai florilor online distribuite de catre aceasta companie.

Vizitati neintarziat site-ul floridelux.ro si faceti-i persoanei iubite un dar deosebit, acum, in mijlocul verii, intr-un an 2013, cand romantismul pare tot mai mult cazut in desuetudine.

Gestul dvs. galant va fi apreciat la justa lui valoare!





Un comentariu:

  1. Am urmarit videoclip-ul cu Ioana Buiacu, imi place ceea ce fac mai ales ca ofera produse de calitate si mereu frumoase.

    RăspundețiȘtergere

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!