Locuinte de vis in cartiere de lux, la preturi de criza!

Vacanta deja s-a incheiat si poate te-ai decis ca acum, la intoarcerea din vacanta ta exotica, sa iti schimbi si locuinta cu una intr-o zona selecta, mai ales ca preturile la apartamente si vile sunt inca destul de bune pentru o persoana care dispune de ceva rezerve financiare, dar care prin 2007-2008 nu putea decat sa viseze la cartiere de lux precum, Pipera sau Floreasca, pentru a da doar doua exemple.

Intrand pe internet vei putea observa ca exista suficiente oferte imobiliare pentru aceia care doresc o locuinta aflata la un standard ceva mai ridicat, concomitent cu evadarea din spatiul meschin al cartierelor bucurestene, fie ele si apropiate de centrul orasului.

Ofertele imobiliare pentre aceia care doresc sa se mute la margine de Bucuresti se refera fie la inchirierea unor imobile deosebite, fie vanzarea altora la preturi corecte, pentru vara-toamna anului 2013.

Eu va recomand sa intrati pe site-ul GoldenKey Premium Real Estate, care are unul dintre cele mai largi portofolii cu proprietati din Bucuresti si imprejurimi.

Sigur o sa gasiti ceva pe gustul dvs., daca veti accesa pe site sectiunile: apartamente de vanzare  Pipera Goldenkey sau cea de apartamente de inchiriat  Floreasca Goldenkey!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!