Shop Bilancia - utilaje si accesorii pentru bucatarie de superclasa!

Bilancia Shop este locul unde gasesti cele mai bune produse profesionale din categoria „accesorii bucatarie”, articole destinate atat consumatorilor casnici, cat si bucatariilor medii si mari, precum si jucatorilor importanti din industria ospitalitatii.

Evident, asa cum ne-a obisnuit de mai bine de doua decenii, la Bilancia gasesti si destule accesorii destinate bucatarilor amatori, pasionati de arta gastronomiei, care pun mai presus decat orice calitatea utilajelor si ustensilelor utilizate pentru realizarea unor creatii culinare deosebite.

Bilancia, importanta companie cu capital integral romanesc, a reusit sa isi consolideze in timp pozitia fruntasa in domeniul distributiei de utilaje si accesorii pentru bucatarii mici si mari, dar si in sectorul firmelor din industria alimentatiei publice in sens restrans, precum si a industriei ospitalitatii in general.

Infiintata in 1992, Bilancia are in prezent un sediu central de invidiat, situat in str. Balantei nr.46, comuna Corbeanca – jud. Ilfov (pe DN1, la kilometrul 19,3).

Aici, pe o suprafata de cira 10.000 de pentri patrati, se afla un showroom, alaturi de service si depozite.

Un amfiteatru deosebit, de circa 100 de locuri, gazduieste sesiunile de prezentare a diverselor produse, dar si spectaculoasele show-uri oenogastronomice, deja celebre in randul celro interesati de acest domeniu.

In prezent, Bilancia a trecut puternic de la dezvoltarea in offline, unde, cu o cifra anuala de afaceri de circa 11 milioane de euro este lider de piata in Romania, la dezvoltarea si in mediul online.

De aceea, va recomand sa intrati se site-ul shop.bilancia.ro unde veti gasi un minunat  blender KitchenAid  pe care aveti posibilitatea de acum sa il comandati si pe internet, indiferent de localitatea in care locuiti.

In aceasta perioada, la Bilancia Shop poti gasi, de exemplu, cu un discount pornind de la 30%, o colectie de articole din portelan de cea mai buna calitate, marca Apulum, aceste piese aducand, asa cum singuri veti putea constata, un rafinament deosebit bucatariei tale.

Daca doresti ca sa comanzi marfurile online, le poti primi la domiliu sau la sediul firmei tale, prin curier rapid, cu specificatia ca pentru comenzi mai mari de 500 de lei transportul este gratuit.

Plata se poate face fie la livrare, fie anticipat, prin ordin de plata sau Pay Pal.

Date fiind caracteristicile unora dintre produsele din categoria accesorii bucatarie vandute de Bilancia Shop, marfurile sunt asigurate pana cand ajung la cumparator, pe tot timpul transportului.

Bilancia Shop va ofera produse de la marci renumite, profesionale, iar in calitate de clienti o sa beneficiati si de un termen extins de garantie, de 3 ani, deloc de neglijat.

Accesati site-ul Shop Bilancia si admirati dvs. insiva produsele oferite spre vanzare online si, dupa ce veti ajunge la concluzia ca pretul acestora este corect, daca il raportam la calitatea oferita cumparatorilor, umpleti-va cosul virtual cu marfurile dorite.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

scrie-mi parerea ta despre cele citite aici!